Terapiile cu jad iti vin in ajutor

Schimbarile bruste de temperatura ne afecteaza pe toate planurile – imunitatea organismului este pusa la incercare, problemele articulare isi fac tot mai mult simtita prezenta, iar pielea isi pierde luminozitatea si prospetimea. Pentru a trece cu bine peste aceasta perioada delicata a schimbarii anotimpurilor, poti apela cu incredere la o terapie care imbina beneficiile medicinei traditionale chineze cu tehnologia moderna occidentala – masajul pe pat automat cu pietre de jad incalzite. Efectele benefice incep sa se simta imediat, chiar de la prima sedinta.

– Muschii si tendoanele de-a lungul coloanei se relaxeaza, permitand vertebrelor sa se alinieze la forma normala. Astfel,  in timp, se produce o elongare a coloanei si o reajustare a curburilor sale (terapia scoliozei, cifozei, afectiunilor de discuri intervertebrale).
– Datorita stimularii meridianelor importante paravertebrale, se energizeaza toate sistemele si organele corpului.
Circulatia sangelui este accelerata si este stimulata eliminarea toxinelor din organism.
– Chiar dupa prima sedintă de masaj pe acest pat special, somnul devine mai linistit.
– În plus, masajul cu pietrele de jad incalzite la o temperatura inalta faciliteaza generarea de noi celule albe, activand si sustinand imunitatea.

Unic in tara, acest pat de masaj poate fi gasit la Casa Jad (Str. Craciun nr. 4, Etaj 2, sector 1, Bucuresti), unde poate fi testat si achizitionat. Rolele de jad din structura acestuia folosesc trei principii ale medicine tradiționale chineze: presopunctura, masajul termic si cristaloterapia cu pietrele geme de jad.

Practic, in timp ce stai intinsa pe pat, greutatea corpului apasa direct pe rolele din piatra naturala de jad (presopunctura) aflate in interiorul patului, acestea care sunt incalzite si ruleaza usor de-a lungul spatelui si picioarelor. Rolele din jad emit raze infrarosii, deplasandu-se sus-jos, de-a lungul coloanei vertebrale, dupa conturul anatomic  (masaj termic). Temperatura poate fi reglata pana la 70 ̊ C (termoterapie). Pietrele de jad sunt recunoscute pentru beneficiile aduse sanatatii, datorita compozitiei lor complexe (contin peste 30 de minerale) si a structurii cristaline a carei vibratie este in perfecta rezonanta cu celulele corpului uman. Ele au capacitatea de a intari sistemul imunitar si de a stimula detoxifierea.

Text:  Daniela Mihalcea, Foto: Casa Jad.