Managementul stresului

Agenda iti dicteaza programul in fiecare zi? Ai deadline-uri presante, care iti dau senzatia ca intreaga ta viata se desfasoara contra-timp? Este musai sa gasesti timp si pentru tine!

Iti recomandam sa descoperi cele mai noi propuneri Spa. Studiile au demonstrat-o: majoritatea persoanelor care apeleaza la beneficiile acestora, o fac din doua motive – din dorinta de relaxare si datorita aspiratiei catre un mai bun control al stresului.
Dar ce ai spune daca acele zeci de minute pe care le petreci la Spa ti-ar solutiona sau ar preveni serioase probleme de sanatate? Ei bine, incepand cu luna noiembrie a acestui an, cei de la Eden Spa si-au dezvoltat o noua directie in cadrul serviciilor. Noile terapii sunt destitante mentinerii sanatatii si prevenirii afectiunilor de tot felul.

Programele Your stress Free Day ( un program de 3 ore dedicat relaxarii) si DeStress for Life Monthly Program (un program de 4 sedinte a cate 2 ore pe parcursul unei luni) cuprind o testare a nivelului de stres in cadrul unui interviu pentru evaluarea stilului de viata (masurarea stresului se face prin intermediul unui aparat de masurare a coerentei cardiace), apoi un program personalizat de Mind&Body Distress Fitness (exercitii personalizate de fitness, de respiratie, tai chi, meditatie etc), Stress Free Body Massage (terapii spa personalizate), Healthy Snack&Drink si o evaluare finala a stresului. Preturile sunt 350 lei pentru programul de o zi si 1050 lei pentru programul lunar.
In cadrul acestor programe vei avea ocazia sa intri in contact specialisti in domenii variate: terapii si medicina alternativa (acupunctura, fitoterapie, tai chi, yoga, meditatie), psihologie, nutritie, care alaturi de terapeutii spa, kinetoterapeuti, antrenori de fitness, sunt pregatiti sa iti ofere toate beneficiile unui stil de viata sanatos.
Intra pe www.edenspa.ro  pentru a afla mai multe detalii.

Text: Daniela Mihalcea, Foto: Eden Spa.