Vestit in intreaga lume

Programul de exercitii FitCurves, caci despre el vorba, are toate componentele necesare reusitei in timp record: incalzire si relaxare, aerobic, exercitii de forta si stretching. Circuitul iti pune la dispozitie aparate hidraulice de forta atat pentru partea superioara a corpului, cat si pentru cea inferioara, dar si spatiu pentru aerobic. Important de mentionat ca nu se folosesc greutati, iar intregul echipament folosit poate fi folosit de orice femeie, indiferent de varsta.

Ce se intampla cu exactitate?

Odata intrata in circuit, petreci cate 30 de secunde la fiecare aparat sau spatiu pentru aerobic, in timp ce muzica te anunta cand este timpul sa schimbi aparatul. Programul imbina foarte practic toate elementele de care ai nevoie pentru a arde calorii. Desigur, beneficiile sunt multiple – iti vei creste rezistenta cardiovasculara, iti vei defini masa musculara si iti vei intensifica metabolismul – totul in nici mai mult, nici mai putin de 30 de minute.

Un alt aspect care ne-a atras atentia in mod placut este acela ca, inainte de a intra in program, fiecare participanta beneficiaza de o analiza atenta a conditiei fizice. Practic, iti vor fi indentificate necesitatile, restrictiile si ti se va personaliza planul de lucru. Mai mult, in oricare dintre centrele FitCurves din lume, antrenorii isi vor putea adapta programul in fuctie de informatiile furnizate de cardultau  individual de membru.

Poti gasi centrele FitCurves in Bucuresti, unul in zona Vitan (Str. Dumitru Papazoglu, nr. 96, sector 3) si un altul in zina Drumul Taberei (Centrul de Business Ghencea, Bd. Ghencea 43B, et. 4, sector 6)

Text: Daniela Mihalcea. Foto: FitCurves.