Programul ideal pentru noul sezon

Marturisesc, intii de toate mi-a atras atentia locatia spa-ului Vitarium: hotelul Alpin care il gazduieste este situat chiar in inima naturii, departe de stresul si tumultul citadin. Intr-un prim tur al spaului am descoperit facilitatile cu care este dotat centrul si am aflat detalii despre terapii. M-am oprit la programul de detoxifiere pentru ca este unul complex si potrivit pentru orice perioada a anului, cu precadere pentru schimbarea de anotimpuri. Poti profita de zilele ramase din vacanta si, in acelasi timp, iti poti fortifia organismu, pregatindu-te pentru sezonul rece.

Scopul acestui program de detox nu se rezuma doar la eliminarea toxinelor din corp, ci este adresat si imbunatatirii circulatiei sangvine, aportului de oxigen vital organelor si pielii, optimizarii proceselor metabolice si pierderii in greutate (ameliorarea calitatii pielii, combaterea obezitatii si a sedentarismului), dar si echilibrarii si armonizarii sistemul nervos.Fiecare pachet cuprinde cazare, o dieta detoxifianta personalizata si patru terapii pe zi, stabilite de catre medicul specialist. Meniul de terapii este variat: de la bai de plante detoxifiante, hidromasaj cu alge marine, masaj subacval sau dus masaj Vichy, pana la impachetari cu parafina sau alge, drenaj limfatic, aquagym, nordic walking sau hidrocolonoterapie.

Mai exact, vei avea parte de o saptamana in care sa te rasfeti ca la carte si sa te incarci cu energie pentru a face fata agitatiei din toamna. 6 zile de terapie si 6 nopti de cazare in camera dubla te vor costa 648 de euro – un bun raport calitate/pret. Afla mai multe pe wwww.alpinhotel.ro.

Text: Daniela Mihalcea