Metode de tratament

Despre masurile de combatere a micilor vase de sange vizibile pe suprafata tenului ne-a vorbit Dr. Sebastian Pop, medic dermatolog. Intrebarea a venit din partea Silviei Stanciu: “Am inceput sa observ pe zona pometilor si a nasului mici vase de sange. Acum le acopar prin machiaj, dar cum pot tine lucrurile sub control?”

Pentru a trata aceste vase inestetice, putem apela la metode terapeutice dintre cele mai moderne pentru un rezultat optim, fara a ramane cu semne sau cicatrici, cum se intampla in trecut, de fiecare data cand aceste vase erau cauterizate.
Prin intermediul aparatelor cu lumina intens pulsata sau a laser-ului, unda electromagnetica este emisa la nivelul pielii, iar apoi absorbita numai de vasele dilatate. Efectul se produce doar in locul unde este dorit. Atat pielea, cat si celelalte tesuturi ce inconjoara vasele dilatate vor ramane intacte in urma tratamentului. Este insa foarte important sa ne asiguram ca aceste aparate sunt de o foarte buna calitate, iar medicul care efectueaza tratamentul are o vasta pregatire in acest domeniu, pentru ca doar in acest fel se pot evita reactii nedorite sau lipsa de efect a tratamentului.

Dr. Sebastian Pop

Medicina Estetica, Dermatologie, Dermato-Chirurgie
Str Povernei 31-33, Bucuresti

Telefon: 021/321.31.97

www.e-dermatologie.ro

Programari@e-dermatologie.ro