pozitii sexuale pentru barbati

Daca iti doresti sa ii oferi iubitului o noapte incendiara, am cautat cele mai excitante pozitii sexuale pentru barbati. Am gasit sugestiile pe Love Panky.

La un moment dat, viata sexuala intra intr-o rutina in cuplu. Chiar daca va iubiti, chiar daca va gasiti unul pe celalalt foarte atragatori. Nu este vina nimanui. Doar ca oamenii devin confortabili unul cu celalalt si, uneori, devin si putin lenesi.

Pentru ca, de cele mai multe ori, in cuplu se folosesc doar cateva pozitii sexuale, ca o rutina, am cautat cele mai incitante pozitii sexuale pentru barbati.

11 pozitii sexuale pentru barbati

Femeia mereu deasupra

Este una dintre cele mai excitante pozitii sexuale pentru barbati pentru ca femeia detine controlul in timp ce partenerul priveste. Barbatii adora aceasta pozitie sexuala pentru ca au acces la orice zona a corpului tau si pentru ca iti pot vedea chipul cand ajungi la orgasm.

Pozitia Doggy Style

In aceasta pozitie penetrarea este mai adanca decat in pozitia misionarului. In plus, daca iti stimulezi clitorisul si te intorci cu chipul in profil, experienta este si mai fierbinte.

Deasupra, dar cu spatele

Printre cele mai incitante pozitii sexuale pentru barbati se numara si aceasta, in care iubitul tau iti va privi spatele. Il va excita si faptul ca tu preiei controlul. In aceasta pozitie iti stimulezi si tu clitorisul.

Pozitia misionarului

Este o pozitie sexuala clasica. Este intima si usoara. Iubitul tau te poate atinge, saruta si se creeaza intimitate, fiind fata in fata.

Sexul la perete

Este ceva excitant si salbatic in sexul vertical. Mai ales daca este spontan!

Pozitia fluturelui

Pentru aceasta pozitie, lasa-te pe marginea patului, intinsa pe spate. Partenerul tau iti poate tine picioarele intinse sau indoite. Este una dintre cele mai fierbinti pozitii sexuale pentru barbati pentru ca in timp ce te domina iti pot privi intreg corpul.

Pozitia Spoon

Aceasta pozitie – Lingurita – ii tine pe ambii parteneri pe o parte. Este o pozitie incendiara pentru ca astfel iubitul tau te poate atinge, domina, te poate trage de par, poate fi in control!

Pe blatul de la bucatarie

Sau pe birou ori masa, ori in baie sau pe comoda din dormitor. Important este sa stai in sezut si la nivelul soldului sau. Este o pozitie cu atat mai sexy, daca il cuprinzi cu picioarele.

In V

Pozitia misionarului poate deveni mai excitanta daca in loc sa-ti tii picioarele pe pat, le ridici in V, fie in aer, fie pe umerii lui. Este una dintre cele mai hot pozitii sexuale pentru barbati pentru ca penetrarea este adanca si se stimuleaza punctul G.

Dans in poala

De data aceasta el va sta pe scaun. Iar tu vei dansa erotic in poala lui. Poti face strip-tease si atunci cand simti ca el este excitat sa incepeti actul sexual. Este o pozitie incitanta si poate fi mai fierbinte daca nu il lasi sa te domine, ci dimpotriva, daca te retragi si il tachinezi.

Doggy Style intins

Aceasta pozitie, similara cu stilul Doggy Stye presupune ca tu sa fii intinsa cu spatele la el. Aceasta pozitie sexuala este incitanta si poate fi folosita si pentru sex vaginal si pentru sex anal. Intrucat el are rol dominant, aceasta este una dintre cele mai incendiare pozitii sexuale pentru barbati.

Citeste si: Pozitii yoga pentru sex incendiar: te tonifiezi si beneficiezi de super-orgasm!

Foto: Guliver