Prospetime si savoare

Ingrediente:

2 avocado

¾ castravete potrivit

1 telina

1 lime (sucul)

Cateva frunze de coriandru proaspat

2 lingurite de chimion

1 lingurita de coriandru pisat

½ lingurita de sare

1 lingurita de tamari

1 cana cu apa

Smantana si arpagic tocat pentru garnitura

Smantana

1 ½ cana de nuci cashew

2 linguri de zeama de lamaie

1 lingura + o lingurita otet de cidru de mere

1 cana cu apa

½ lingurita de sare

Mod de preparare:

-Pune toate ingredientele (mai putin smantana si arpagicul tocat) in blender si amesteca-le pana devin o pasta fina.

– Pune preparatul in boluri, toarna putina smantana si asezoneaza cu arpagicul taiat marunt.

Cum prepari smantana raw:

-Amesteca toate ingredientele intr-un blender. Adauga apa treptat (cate o lingura) daca vezi ca nucile nu se piseaza destul de fin. Transfera pasta obtinuta intr-un bol si introdu-l la frigider (unde va prinde consistenta potrivita).

 Foto: Guliver