Iti spune ce alimente iti sunt aliate

Fie ca ai o alimentatie atent supravegheata, fie ca nu, organismul tau iti va da semne vizibile atunci cand ceea ce ii oferi nu corespunde necesitatilor sale. Multe alimente pe care le consideram sanatoase pot avea efecte negative, iar toate acesta cauzeaza intoleranta alimentara. Simptomele pot fi care mai de care mai neplacute, incepand cu ingrasarea si continuand cu oboseala cronica, migrenele, artrita reumatoida, problemele de stomac si intestine, acneea, depresiile, insomnia, s.a.

Insa acum poti afla cu exactitate care sunt alimentele pe care ar trebui sa le elimini din meniul cotidian, care sunt cele pe care ar trebui sa le consumi mai rar si, desigur, cele pe care le poti manca fara probleme. Testul York este un test de sange care indentifica cauza intolerantelor alimentare. Diferenta dintre Testul York si vechile maniere de testare? Exactitatea! Poti afla cu o precizie surprinzatoare care sunt alimentele nocive organismului tau, chiar daca este vorba de doar trei de acest fel. Citind sonadajele realizate de catre cei de la YorkTest, am fost surprinsa si incantata sa descopar cotele de insanatosire in cazul persoanelor care au exclus din meniul zilnic alimentele indicate ca fiind nocive:

Simptome croniceAmeliorare semnificativă
Gastro-intestinal80%
Respiraţie72%
Neurologie78%
Dermatologie76%
Sistemul muscular şi osos64%
Psihologic81%
Altele79%

Un alt aspect demn de luat in seama este latura practica. Daca nu reusesti sa ajungi la sediul din Bucuresti (Calea Dorobanti, nr. 42), poti sa iti iei chiar acasa o mica proba de sange din varful degetului, cu ajutorul kit-ului special YorkTest, trimis de acestia prin curier, oriunde doresti. Pachetul de servicii contine acest kit, transportul gratuit catre laboratoarele din Mare Britanie si din tara, prelucrarea probelor in laboratoarele din Anglia si consultanta de specialitate in nutritie.

Costul testului este de 1727, 83 lei, insa te vei convinge ca raportul beneficii/prêt este nepretuit. Pentru mai multe detalii, intra pe www.yorktest.ro.

Text: Daniela Mihalcea, Foto: York Test