Un mod de echilibrare a organismului

De curand am aflat despre lansarea unor produse cu totul speciale si am avut si bucuria sa le incerc – recipientele care pot revitaliza apa si o ajuta sa isi redobandeasca valoarea biologica de 25.000 de bovis. Ca datele problemei sa fie mai clare, trebuie sa mentionez ca apa, pentru a elimina eficient toxinele produse de corp, trebuie sa vibreze la minimum 7000 bovis. Studiile au demonstrat ca apa de la robinet este secatuita energetic din cauza presiunii si de traseul urmat prin conducte, si tocmai de aceea organismul nu o mai asimileaza la capacitate maxima.

Muzicianl Thomas Chochola este cel care sta in spatele carafelor TC Alladin, caci despre ele este vorba, iar descoperirea sa a pornit de la sunet, de la energia care se materializeaza in forme sacre, forme care pot transforma mediul inconjurator. Ce fac exact aceste carafe? Au proprietatea de a schimba structura lichidelor turante in ea, in doar trei minute. Mai mult, nici ingedientele solide nu au parte de un alt tratament daca sunt depozitate in aceste recipiente. Carafe, pahare sau paie pentru bauturi – sunt varinatele ce iti stau la dispozitie pentru a te convinge de beneficii. Dar, pentru a descifra misetrul din spatele acestor produse, am adunat raspunsurile celor de la TC la unele dintre cele mai frecvente intrebari:

Cum functioneaza?
Efectul pozitiv al produselor TC se obtine prin formele lor specifice si prin simboluri. Formele sunt ca niste”antene” care interactioneaza si amplifica energia din mediul inconjurator.

Ce reprezinta simbolul de pe fundul sticlariei?
“Floarea Vietii” este un simbol al naturii ce a fost cunoscut si utilizat in multe culturi de pe Pamant pentru a crea si stabiliza energia pozitiva. Acesta simbolizeaza originea si dezvoltarea vietii avand inclus in structura sa forma cristal cu șase fatete (colturi sau petale perfecte).

Cum este aplicat simbolul pe sticlarie?
Simbolul este aplicat prin ardere: cel din aur la circa 600° C iar cele alb sau multicolor la temperatura de circa 550°C. Va recomandam doar spalarea lor manuala.

De ce este modelata sticlaria in forme curbe?
Cele sase curbe ce alcatuiesc structura carafei este o rezultanta a compozitiei proiectului muzical, iar relatia dintre curbe si dimensiunea fiecareia au ca baza progresia numerelor prime si Geometria sacra.

Ce inseamna “design muzical”?
Muzica (sunetul) este baza tuturor formelor. Chiar si noi, oamenii suntem construiti prin structuri muzicale. Viata insasi inseamna miscare si vibratie iar prin cunoastere si experienta noi utilizam in proiectele noastre si includem fortele naturale.

Cata apa ar trebui sa beau?
Pentru a fi sanatosi, consumul apei este esential, dar al apei de calitate, adica cea vitalizata, pentru ca aceasta apa e cea care sustine dezvoltarea vietii si va ajuta in procesul de detoxifiere. Apa revitalizata, asa cum este cea care a fost tinuta in carafa Alladin, prin faptul ca stuctura sa energetica redobandeste molecule care se rotesc in sensul acelor de ceasornic, poate elimina toxinele din corpul uman, pentru ca toxinele au rotatia in sensul acelor de ceasornic. Clientii nostrii, cei care au carafe Alladin sau Delicate ne-au marturisit ca beau mult mai multa apa.

Ce inseamna “valoare biologica”?
Valoarea biologica este cea care poate reda in cifre vitalitatea unui organism viu, a alimentelor sau locurilor. Unitatea de masura utilizata astazi de geomanti si radistezisti este BOVIS, dupa numele fizicianului francez. Practic, pe acesta scala alorica s-a stabilit ca o Fiinta umana sanatoasa vibreaza in jurul valorii de 7000 bovis, iar alimentele pe care le consumam ar trebui sa vibreze la o rata mai mare decat acesta cifra. Apa revitalizata, sucurile si vinurile care au fost tinute in carafa TC au valori vibratorii de 25.000 bovis iar cele care au fost turnate doar in paharele TC valoare este de circa 12.500 bovis.
Declarația data de Dl. Dipl. Ing. Paul Sommer despre “valoarea biologica”:
“Toate formele de materie, incluzand si apa, nu sunt altceva decat energie “solidificata” pe care noi la nivel subconstient o percepem ca Spirit. Asa cum exista cursuri in care se invata imbunatatirea capacitatilor mentale pentru a reactiva puterile ascunse ale omului, tot asa in cazul apei, valoarea biologica imbunatatita se obtine prin aplicarea de anumite tipare informationale care au ca efect rafinarea cristalelor de apa (forma de cristal perfect cu sase colturi), iar consumul de astfel de apa aduce in corpul uman energii subtile care dezvaluie un potential ridicat de dezvoltare.”

Carafe & pahare

Este sanatoasa apa de la robinet?

Presiunea la care este supusa apa in instalatii si trecerea prin traseele impuse de conducte slabeste structura sidevitalizeaza apa pe care o avem la robinet. Puneti apa de la robinet intr-o carafa TC (Alladin sau Delicat) si o vetirevitaliza ba mai mult, in plus ii veti consolida structura naturala.

Exista o diferenta intre apa revitalizata intr-o carafa sau intr-un pahar?
Efectul obtinut in carafa TC este de doua ori mai puternic ca cel dobandit intr-un pahar TC.

Care sunt diferentele de utilizare ale simbolului de culoare alba, cel multicolor si cel auriu ?
Versiunea de aur ajuta la intarirea sistemului imunitar. Versiunea multicolora este recomandata pentru copii, adolescenti și oamenilor care isi doresc mai multa bucurie in viata.
Cel mai puternic efect energetic este cel obtinut de versiunea cu aur, urmat de versiunile alba si curcubeu. Toate cele trei versiuni sunt perfect adecvate pentru folosirea zilnica, inclusiv pentru copii, animale si plante.

Ce fel de sticla este utilizata in produsele TC?
Sticlaria TC e produsa manual, prin suflare cu gura, din sticla fara adaosuri de metale grele ca de exemplu plumbul.
Manufacturarea poate aduce mici diferente de forma si greutate de la una produs la un altul, ceea ce certifica unicitatea fiecarei piese.

Cum pot curata produsele mele TC de depuneri de calcar?
Pentru a pastra curata sticlaria TC va recomandam sa folositi sare de lamaie (acid citric) pentru ca are un efect antibacterian si dizolva cu usurinta depunerile de calcar.
Pentru curatare preparati o solutie dintr-o 1/2 litru de apa fierbinte in care adaugati o lingura de sare de lamaie, completati cu apa rece si turnati solutia in carafa sau pahar si lasati sa actioneze timp de 12 ore. Apoi, inainte de o noua utilizare clatiti cu apa curata din abundenta.

La ce lichide pot folosi carafa Alladin, Delicat si paharele TC?
Produsele noastre se pot folosi pentru apa, sucuri, vin si ceai dar nu recomandam sa le folositi pentru lichide fierbinti !!

Cand sunt bolnav imi este utila carafa Alladin?
Cu atat mai mult, in caz de boala va recomandam sa beti lichidele din carafa! Deasemeni asezati carafa langa pat pentru ca puterea formei sale actioneaza pe o raza de 2 m si prezenta ei va grabeste vindecarea si va sustine in cresterea imunitatii.

Unde ar trebui sa pastrez Carafa Alladin TC ?
Puneti carafa in incapere intr-un loc de cinste ( de expl. pe masa din sufragerie) pentru a beneficia de efectul pe care il produce si asupra mediului incojurator. Prezenta benefica a carafei cu dopul sferic asezat deasupra ei se resimte pe o raza de 2 m in jurul sau.

Pot folosi carafa Alladin pentru vin?
Da, carafa TC este foarte potrivita pentru vinul rosu. Vinul este decantat in doar cateva minute intr-o carafa TC iar rezultatele testelor pe cristale de apa arata o imbunatatire semnificativa a formei si stabilitatii lor.

E bine sa beau multa apa din carafa Alladin?
La inceputul consumului de apa din carafa se produce detoxifierea intensiva a organismului. In cazuri rare, acest procesul poate fi insotit dureri de cap sau diaree, care sunt semnele clare ca detoxificarea este in curs. Daca aveti astfel de anifestari, am recomanda sa limitati cantitatea de apa bauta din carafa. Purificarea intensa a organismului este incheiata in cateva zile, dupa care puteti bea fara nici o restrictie, cata apa doriti.

Care este efectul carafei TC?
Carafele Alladin si Delicate cresc valorile biologice ale mediului inconjuratoar, iar asta inseamna ca revitalizarea apei se produce in cel mai natural mod posibil.

Care este efectul carafei cu simbol alb? Daca simbolul de aur are cel mai puternic efect de ce afecteaza numai sistemul imunitar al organismului?
Prin forma sa specifica, carafa TC are efect vitalizant asupra spatiului (mediului incojurator) atat in interiorul cat si in afara carafei pentru ca o Floare a Vietii tridimensionala este creata chiar in centrul carafei TC.
Pentru a da stabilizare energiei si a obtine efecte suplimentare pe baza carafei este adaugat si simbolul bidimensional al Florii Vietii, iar efectul suplimentar depinde de culoarea si materialul din care este facuta aceasta aplicatie. Astfel ca Floarea Vietii din aur sprijina functionarea timusului, stimuleaza producerea de celule ce contribuie la combaterea infectiilor, imbunatateste sistemul imunitar cat si functionarea glandelor suprarenale.
Versiunea multicolora(curcubeu) a Florii Vietii este special conceputa pentru copii, adolescenti sau adultii ce doresc sa lucreze pentru vindecarea “copilului interior” . O mai puteti folosi in cazul in care va lipseste bucuria in viata, sau traiti stari de tristete, melacolie sau anxietate. Versiunea de culoare alba este potrivita pentru utilizarea zilnica intensiva, putand i folosita si in restaurante sau baruri.
E de retinut faptul ca efectul principal al produselor TC este datorat formei si designului lor specific ce are ca baza principiile universale ale armoniei muzicale si ale geometriei sacre.

Cat dureaza efectul vitalizant?
Apa revitalizata in carafa TC e stabila structural aproximativ o saptamana, daca nu se intervine cu alte actiuni exterioare.De exemplu unii dintre clientii nostri pun apa din carafa Alladin intr-o sticla de plastic ca sa ia servici, iar in acest caz vitalitatea se pierde dupa o zi pentru ca energia masei plastice are rotatia in sens invers acelor de ceasornic.

Exista cercetari cu privire la efectul carafelor TC?
De sapte ani prin feedback-ul excelent primit de la clientii multumiti avem confirmare garantiei produselor noastre.
Exista desemenea studii facute de experti recunoscuti din domeniile medicinei si al energiilor privind structura si modificarea cristalelor de apa. Dar cel mai important ramane totusi experienta si sentimentul de multumire al clientilor nostri.

Fantanile TC
Este dificil sa cureti fantanile TC?
Oferim clientilor nostri un ghid practic de intretinere foarte detaliat, insotit de un set de curatare care este compus dintrun tub flexibil si acid citric. Acestea va permit sa va curatati fantana TC in numai cateva minute si sa beneficiati de efectul revitalizant al piesei unice pe care o aveti, timp de multi ani.

Daca se sparge fantana ce fac?
Atelierul nostru ofera clientilor nostri o gama larga de servicii menite sa asigure o buna functionare si viata lunga fantaniilor TC.

Comenzi poti face la tc.romania@yahoo.com, iar mai multe informatii despre produse poti gasi pe site-ul www.tcenergydesign-sales.com.

Text: Daniela Mihalcea, Foto: Guliver