apa plata cu lamaie pahar

Apa plata cu lamaie este vedeta curelor de slabire. Dar, daca nu o prepari corect, nu are niciun efect.

Moda sa consumi apa plata cu lamaie dimineata este perena. Desi multi recurg la acest truc pentru silueta de vis, putini sunt cei care stiu cum se prepara corect aceasta licoare minunata pentru sanatate!

Ce beneficii are apa plata cu lamaie

Apa plata cu lamaie este bautura care, dincolo de prietenia stransa pe care o are cu silueta, aduce si numeroase beneficii organismului. Ea te ajuta sa scapi de toxinele acumulate pe parcursul zilei si imbunatateste functionarea sistemului digestiv. Si nu ne referim la acel pahar de apa plata cu gheata in care s-au aruncat cativa stropi sau chiar o feliuta de lamaie si pe care il consumi cu prietenele la terasa. Aceea este “fita”. Este vorba despre apa calda preparata cu lamaie si bauta dimineata, inainte de micul dejun.

Despre aceasta vorbeste si celebrul nutritionist si realizator TV Keri Glassman, pentru ABC News Radio: “Un singur pahar de apa calda cu lamaie inainte de micul dejun iti imbunatateste digestia si iti tempereaza apetitul prea mare”.

Si nutritionistul Dana Kames, fondatorul Food Coach NY a evidentiat uimitoarele proprietati de detoxificare pe cale naturala pe care le are apa cu lamaie, datorita tariei lamaii, “care activeaza fluxul de bila si, astfel, elimina toxinele”. Sunt, nu-i asa, suficiente motive pentru a te face sa consumi apa plata cu lamaie, daca nu o faci deja.

Un truc simplu pentru o apa plata cu lamaie delicioasa

Dar cum se prepara corect aceasta bautura, in realitate foarte simpla? Singurul lucru pe care nu il stiai este sa adaugi bauturii putina coaja razuita de lamaie. Acesta este secretul apei plate cu lamaie corect preparate.

Coaja proaspat razuita de lamaie contine lemonin, un flavonoid miraculos. Acesta este, de fapt, ingredientul care declanseaza procesul de detoxificare.

Asa ca, data viitoare cand iti vei prepara un pahar de apa plata cu lamaie, ai grija sa adaugi cel putin jumatate de lingurita de coaja proaspat razuita de lamaie si te vei bucura de toate beneficiile pe care le are aceasta bautura.

Foto: Guliver