nu ajungi la orgasm

Unele femei se lauda ca traiesc senzatii dintre cele mai intense in timpul orgasmelor, altele pot doar sa-si imagineze frumos. Nu ajungi la orgasm, desi iti doresti sa atingi punctul culminant al placerii sexuale? Cei de la yourtango.com iti spun de ce procedezi gresit!

Daca fizic esti in regula, adica nu suferi de boli care ar putea sa iti afecteze viata intima, cel mai probabil problema ta se afla la un nivel mai profund, psihic. Pot fi complexele de vina, pot fi prejudecatile, pot fi grijile care nu te lasa sa te relaxezi si nu ajungi la orgasm. Poate fi orice iti tine ocupata mintea. Practic, nu ai orgasm pentru nu-ti dai voie sa experimentezi unul.

Iti e foarte greu sa te relaxezi

Te gandesti cum o sa fie urmatoarea partida de sex cu iubitul tau si o faci si in timpul actului in sine. „Oare se simte bine?“, „Sper ca nu miros neplacut!“, „Cat timp va dura de data asta?“ si tot asa. Gandurile pot fi infinite, pentru ca visezi ca sexul cu el sa fie fenomenal de fiecare data. Uiti, insa, sa te relaxezi si sa te bucuri si tu de moment.

Nu ajungi la orgasm pentru ca te ingrijorezi continuu

Iti doresti atat de tare sa te considere partenera perfecta, incat incepi sa-ti faci griji inutile. Asa ca analizezi, te ingrijorezi, te panichezi si pur si simplu nu-ti mai revii din starea asta.

Crezi ca tu nu poti avea orgasm

Ai auzit ca unele femei nu au parte de asemenea trairi, asa ca te consideri ca facand parte din categoria lor. Poate orice barbat sa foloseasca metode care de care mai excitante, ca tu stii una si buna: nu esti o norocoasa si te-ai resemnat.

Pui prea multa presiune pe tine

Inceteaza sa te mai gandesti cum arati si cum mirosi, daca el se simte bine cu tine si ce sa faci ca sa ai si tu orgasm ca in filme. Pui prea multa presiune pe tine! Ridica bariera din capul tau si lasa-te dezmierdata de saruturi si mangaieri.

Repeta-ti in gand ca te simti din ce in ce mai bine si ca esti cea mai frumoasa femeie pe care o poate avea in brate iubitul tau. Simte-te bine in pielea ta si orgasmul va veni si el cand te astepti mai putin.

Dupa ce ajungi la orgasm, vei observa ca poate fi de mai multe tipuri. Afla cum ajungi pe culmile placerii!

Foto: Guliver