Super-Donna

Suntem mame, sotii, prietene, surori sau fiice. Totodata, lucram in birouri pline cu oameni care se bazeaza pe noi, iar lista cu lucrurile pe care le avem de rezolvat parca nu se termina niciodata. Pe scurt, suntem femei si asta ne ocupa tot timpul.

Iar pentru ca de cele mai multe ori nu mai apucam sa ne gandim si la noi, Donna Medical Center, Centrul de Excelenta in Sanatatea Femeii, lanseaza campania Fii o Super-Donna!.

Prin aceasta campanie ne dorim sa tragem un semnal de alarma si sa incurajam femeile sa aiba grija de ele, de sanatatea lor si, mai ales, sa vina la un control medical regulat. Conform unui studiu extins pe cinci ani, in cadrul clinicii noastre, mai putin de 10% din femeile care si-au facut un control aveau sanii sanatosi, iar in 2016, o femeie a fost diagnosticata cu cancer aproape zilnic. Este timpul ca noi, femeile, sa ne punem sanatatea pe primul loc. Doar asa vom putea avea grija de noi si de ceilalti. Iar misiunea centrului nostru este de a oferi pacientelor o evaluare corecta si profesionista a starii de sanatate, intr-un cadru cald si intim, unde acestea sa se poata relaxa si scapa de anxietatea tipica controlului medical” declara dr. Elena Claudia Teodorescu, doctor in Stiinte Medicale.

Campaniei i s-au alaturat si femei de succes precum Ileana Badiu, antreprenor, Mirela Bucovicean, owner Molecule-F, Ioana Ulmeanu, editor coordonator al revistei Elle si bloggerul Noemi Meilman, precum si paciente ale Donna Medical Center. Fiecare a dat voce campaniei, dorind ca mesajul sau sa inspire femeile si sa le incurajeze sa mearga la medic pentru verificarile de rutina.

Campania este sustinuta de site-ul special creat, www.superdonna.ro, unde femeile se pot informa corect despre cum pot avea grija de sanatatea lor, cum pot preveni situatiile neplacute, cat si despre controalele specifice varstei lor. Platforma contine mesaje puternice de la femei inspirationale, cat si sfaturi si indrumari de la specialistii Donna Medical Center. De asemenea, cei care vor accesa site-ul vor putea beneficia de consultatii gratuite in clinica sau vor primi diverse cadouri din partea partenerilor campaniei.

Astazi este cea mai buna zi sa ai grija de tine. Fii o Super-Donna!

Despre Donna Medical Center:
Infiintat in septembrie 2011 de catre Dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor in Stiinte Medicale, medic cu peste 15 ani experienta in Imagistica Sanului si membru Fondator al Societatii de Imagistica a Sanului din Romania, Donna Medical Center are in prezent o echipa medicala formata din peste 20 de medici supraspecializati in patologia mamara si ginecologica. Centrul este compus din 7 cabinete medicale cu specialitati precum: radiologie si imagistica medicala (ecografie, mamografie digitala cu tomosinteza, sonoelastografie mamara), obstetrica-ginecologie, endocrinologie, medicina interna, oncologie, chirurgie si analize de laborator. De asemenea, centrul este dotat cu echipamente medicale de ultima generatie ce permit diagnosticarea corecta, precoce si rapida a celor mai frecvente afectiuni ale femeilor.