L’Occitane-parfum

L’Occitane captureaza lumina magica a apusului din Provence intr-un parfum semnatura, ce pune bazele categoriei gurmand-aromatice, marcand un nou reper in industrie.

L’Occitane se intoarce la sursa frumusetii din Provence, la forta care inspira viata, creeaza si transforma. Terre de Lumiere evoca un moment specific al zilei – ora de aur, clipele care preced asfintitul – cand lumina este sublima si frumusetea campurilor de flori si lavanda pare suspendata in timp. Parfumul surprinde natura senzoriala a regiunii Provence si starea de bine resimtita atunci cand lumina calda a apusului iti invaluie pielea si simturile. Este un parfum personal, intim, care va fi perceput diferit de fiecare persoana, in functie de experienta, amintirile si emotiile sale.

Terre de Lumiere reuneste note gurmande si note aromate, acest contrast fiind esential, oferindu-i parfumului mister si unicitate. In compozitia sa se regasesc ingrediente naturale in procent de 50% si materii prime rare Orpurs: bergamota, seminte de ambrette, lavanda fina, ceara de albine si boabe de tonka. Mierea de lavanda, un alt ingredient reper pentru Provence, este cea care confera nota de mijloc gurmanda, dulceaga, reconfortanta.
Creat in parteneriat cu Givaudan, lider international in parfumerie, Terre de Lumiere este lucrarea colaborativa a trei parfumieri de prestigiu: Calice Becker, Shyamala Maisondieu si Nadege Le Garlantezec.

Acest parfum reprezinta o noua etapa pentru L’Occitane, fiind axat pe sentiment, punand emotia in centru. Este o discontinuitate fata de capitolele anterioare, unde accentul era pus pe un singur ingredient. Terre de Lumiere este o compozitie multi-fatetata, cu un buchet complex de note”, spune Nadege Le Garlantezec, parfumier.

„Prin Terre de Lumiere, L’Occitane pune bazele unei noi categorii in parfumeria internationala, un demers curajos, dar in acelasi timp firesc pentru noi. Regiunea Provence este chintesenta tuturor produselor noastre si suntem deosebit de incantati sa putem aduce si in Romania povestea orei de aur din tinutul luminii. Aceasta emotie este ceea ce confera unicitate experientei Terre de Lumiere”, a declarat Nicolas Guillemet, Head Of Export Europe, Middle-East & Africa pentru L’Occitane International SA.

Gama Terre de Lumiere este disponibila in exclusivitate in magazinele proprii si in farmaciile Sensiblu selectionate si include apa de parfum, varianta de 50 si 90 ml, gelul de dus, lotiunea de corp, crema de maini radiant balm si sapunul parfumat.