NIVEA-Spuma

In ziua de azi, am devenit adevarate acrobate ale vietii moderne, care executa cu succes exercitii de echilibristica in familie, la locul de munca, in gasca de prieteni sau in alte activitati personale.

In schimb, momentele simple de relaxare, placere si rasfat sunt din ce in ce mai putine, din cauza lipsei de timp sau a altor preocupari. Am ajuns sa fim mereu in cautarea acelor clipe doar ale noastre, in care sa ne alintam, sa ne destindem si sa ne incarcam cu energie pozitiva pentru urmatoarele provocari.

Pentru aceste momente de rasfat, noua spuma de dus de la NIVEA iti ofera cea mai delicata imbratisare si cea mai fina ingrijire de pana acum. Prin textura bogata, aceasta iti va rasfata corpul si simturile, transformand momentul dusului intr-o experienta senzoriala minunata, pe care ai vrea sa o repeti continuu. Spuma luxurianta se intinde delicat pe piele, hidratand-o in profunzime, lasand-o matasoasa si usor parfumata.

Pentru o experienta senzoriala completa, descopera formula perfecta pentru tine din cele trei variante de spuma de dus: Creme Care, formula de ingrijire hidratanta cu uleiuri esentiale NIVEA, Creme Soft, o formula racoritoare cu ulei de migdale, Creme Smooth, spuma cu extract de matase, miros floral, care te vor duce cu gandul la vacanţa.

Spuma de dus de la NIVEA aduce atingerea matasoasa in ingrijirea sub duş, fiind usor de utilizat si transportat. Poate fi folosita atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald. Inainte de utilizare, agita tubul si apasa butonul care va declansa spuma consistenta si parfumul delicat. Un recipient cu spuma dureaza cat un gel de dus de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficienta pentru a-ti invalui corpul in spuma luxurianta.

Aplica spuma pe piele si transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!

Pret recomandat:

NIVEA Spuma de dus Creme Care: 12,99 lei
NIVEA Spuma de dus Creme Soft: 12,99 lei
NIVEA Spuma de dus Creme Smooth: 12,99 lei

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovaţiei şi calitaţii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Feţei şi Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveşte valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.