Esti increzatoare in tine, te simti puternica si esti independenta. Ai trecut cu bine si peste primii fiori ai dragostei, poate si peste primele deceptii. Esti pe picoarele tale, dar nici nu ti-ai pierdut puterea de a  visa. Cu alte cuvinte, esti o femeie matura care traiesti cu intensitate  inclusiv sexualitatea.

De fapt, din acest punct de vedere, se spune ca te afli la varsta la care libidoul atinge cote maxime. Problemele apar insa atunci cand, in urma unei sarcini sau chiar a mai multor, dupa alaptat si schimbarea rutinei, se fac simtite anumite transformari in organism. Primele sunt cele la nivel psihologic cand, noptile pierdute, timpul tot mai putin petrecut cu partenerul si nevoia de perfectiune dau nastere frustrarilor. Asa incepe sa dispara inceredera in sine si in scurtele momente in care se gandeste la partener, femeia se simte neatragatoare si obosita.

O alta problema frecventa cu care se poate confrunta orice femeie in aceasta perioada este uscaciunea vaginala. Din cauza starii psihice, in special, nivelul estrogenului scade si uscaciunea vaginala se instaleaza. Astfel, acel strat subtire de lichid clar ce lubrifiaza peretii vaginali isi schimba consistenta,chiar dispare, iar vaginul devine mai subtire si mai putin elastic.

Neconstientizata pe deplin, uscaciunea vaginala devine un factor suplimentar de stres pentru femeia care se lupta sa faca fata hormonilor ce pare ca au pus stapanire pe mintea si pe trupul ei. Mai mult decat atat, in afara de afectarea vietii sexuale, femeile care se confrunta cu uscaciunea vaginala sunt mai predispuse la infectii ale tractului urinar si vaginal.

Gelurile care lubrifiaza si trateaza

Din fericire, insa, exista o rezolvare la indemana pentru aceasta situatie deranjanta. Pe piata exista acum dispozititivele medicale pe baza de geluri vaginale Mastrelle. Astfel, pentru orice femeie aflata in perioada fertila
si care se confrunta cu problema uscaciunii vaginale, cauzata de stres si, mai tarziu, de varsta, solutia este una simpla si la indemana. Dispozitivele medicale sub forma de geluri vaginale Mastrelle Chic 35+ si Mastrelle Madame 45+ refac rapid – de la prima aplicare – nivelul normal de hidratare a vaginului.

Mai mult, in afara proprietatilor lubrifiante excelente, acest gen de produse au un alt mare atu: contribuie la vindecarea ranilor vaginale, inclusiv a celor datorate interventiilor medicale.

Cum actioneaza dispozitivele Mastrelle? Cu ajutorul aplicatorului de dimensiuni adecvate, acesta face posibil ca produsul sa fie aplicat pe toata suprafata vaginului, gelul avand proprietati lubrifiante excelente. Atat Mastrelle Chic 35+, cat si Mastrelle Madame 45+ trateaza si previn uscaciunea vaginala, pruritul, iritatia si senzatia de disconfort din timpul actului sexual.

Gama Mastrelle are in compozitie galbenele, aloe si soia, dar Vitamina B5, sub forma dexapantenolului, care contribuie la reglarea functiei glandelor secretoare de uleiuri naturale ale corpului, mentinand nivelul optim de
activitate a acestora.

Asadar, nu renunta la sex, nu renunta la a te simti puternica si frumoasa si nu iti abandona visurile. O problema serioasa precum uscaciunea vaginala are acum o rezolvare simpla si la indemana.

Foto PR