Institut Esthederm Paris

De curand, owneri, manageri si esteticiene din centre de infrumusetare de top, reprezentantii Naos Skin Care – Institut Esthederm Paris in Romania s-au reunit in frumoasa vila in stil eclectic Maison 13 din centrul Bucurestiului pentru a spune Soyez le bienvenu brandului francez de cosmetica Institut Esthederm Paris.

Nume consacrat deja pe marile piete beauty din intreaga lume, Institut Esthederm Paris a castigat increderea celor mai exigente cliente, reputatia sa datorandu-se faptului ca respecta bioecologia pielii, actionand pe mecanismele naturale, conform filozofiei fondatorului NAOS, farmacistul biolog Jean-Noel Thorel. Specialist in biologie celulara, el este o veritabila legenda in lumea cosmeticii, oferind femeilor din intreaga lume si alte branduri precum Bioderma sau Etat Pur.

Brandul beauty francez a organizat astfel un eveniment exclusivist unde au fost invitati reprezentantii centrelor de infrumusetare de top din Bucuresti.

Cum a decurs evenimentul de lansare

Evenimentul a fost deschis de Tatiana Lungu, Marketing Manager Institut Esthederm Paris in Romania, si a continuat cu o structura 2in1, un workshop experiential unde ownerii si managerii saloanelor de frumusete au aflat despre potentialul ascuns in informatia furnizorilor, clientilor sau angajatilor, in timp ce esteticienele au participat activ la prezentarea celui mai avansat tratament in materie de tehnologii anti-aging: Active Repair, un tratament unic in lume bazat pe Cellular Water (apa celulara).

Beneficiile produselor Institut Esthederm Paris

Gratie produselor Institut Esthederm Paris, pielea femeilor isi pune in valoare frumusetea, avand puterea de a ramane tanara mai mult timp. Formulele produselor sunt prietenoase si respecta integritatea si sanatatea pielii, asigurand o protectie constanta impotriva imbatranirii cutanate, optimizand metabolismul celular.
incepand din aceasta luna, pielea femeilor din Romania intra in grija brandului francez a carui linie profesională o vei regasi doar in saloanele de infrumusetare de top din Bucuresti.

Daca ti-a placut textul despre produselor Institut Esthederm Paris, te poate interesa si: Masca cu avocado si banana – ideala pentru ten uscat.

Foto: PR