dacia-24

BUCURESTI, 17 februarie. Cel mai nou concept store, Dacia 24, si-a deschis ieri oficial portile, in compania a zeci de invitati din lumea mondena, bloggeri si jurnalisti de fashion, pasionati de moda si de shopping alternativ.

Intr-o epoca a vitezei, cand timpul este mai pretios decat oricand, Dacia24 ofera o alternativa placuta, personalizata pentru look-ul fiecarei femei. Magazinul multibrand aflat la Piata Romana gazduieste designeri romani din noua generatie, cu o viziune fresh asupra stilului personal. Conceptul Dacia 24 pleaca de la ideea ca vestimentatia este esentiala atat pentru felul in care ne percep cei din jur, cat si pentru increderea in sine. De aceea, designerii prezenti in showroomul de la Piata Romana sunt din categoria affordable, fara ca acest lucru sa insemne ca fac rabat de la calitate sau creativitate.

Astfel, intr-un spatiu intim, retras, in care nu te vei inghesui la cabinele de proba si nicio vanzatoare nu te va zori sa iei o decizie, vei regasi piese vestimentare in editie limitata sau chiar piese unicat semnate de designeri romani si produse exclusiv in Romania. Dacia 24 promoveaza astfel un concept diferit pe piata de fashion autohtona, o alternativa la produsele de serie, si care au ca particularitate faptul ca pot fi usor combinate si alcatui astfel colectii capsula, esentiale in garderoba oricarei femei.

In plus, Dacia 24 ofera posibilitatea de a experimenta diverse stiluri (clasic sic – Maison Ilia, Muna, Whiskers&Tales – design avangardist si inspiratie traditionala – Aranjat by Anne, Larisa Dragna, pictura si broderie – AteliereM sau Moenra etc) si de a gasi combinatii inclusiv cu accesorii pretioase, precum gentile pictate manual de la Lyria – povestea ta pictata sau pantofii Ancolette. De asemenea, concept store-ul ofera posibilitatea de a gasi bijuteriile perfecte, cu BonBons by Monica Radulescu sau LouBijou.

Dacia 24 ne ajuta sa luam pulsul modei in timp real, prezentandu-ne colectii capsula semnate de designeri romani. Astfel, ramanem in tendinte, dar ne lasam inspirate de creativitatea si de stilul unui anumit designer, pe care il putem descoperi cu ajutorul unui asemenea magazin multibrand. La opusul modei fast fashion, un astfel de showroom ne face cunostinta cu moda pentru suflet: slow fashion. Este un loc in care te reindragostesti de stil, nu doar de haine”, a precizat Mariana Romanica, consultant de imagine, prezenta la deschiderea oficiala Dacia 24.
Designerii pe care ii gasiti acum la Dacia 24:

Creatie vestimentara: Maison Ilia, Oana Nutu, Larisa Dragna, Muna, Aranjat by Anne, Whiskers&Tales, AteliereM, Maison ChouChou, Moenra, Komodo.

Genti, agende din piele: Lyria – povestea ta pictata, Desirette.

Pantofi din piele: Ancolette.

Bijuterii: BonBons by Monica Radulescu, LouBijou

Design de obiect, grafica: MakeUp Sevalet, Alice Teca, Choofi.

Parteneri ai evenimentului de lansare: Keune, Atelierele ILBAH, Marana, MOOD Events, Sloop.