Conventia-Internationala

Convenția Internationala Yin si Yang 2017 a combinat intodeauna doua tipuri de energii, una ce subiliniaza puterea in contrast cu alta mai subtila, mentala.

A patra editie a conventiei este un program complet de exercitii pentru corp si minte – ”mind and body”. Doua zile dedicate disciplinelor Yoga si Pilates care aduc in fata publicului din tara noastra cele mai renumite scoli din Europa, cei mai buni presenteri internationali, dar si unii dintre cei mai renumiti romani din aceasta industrie, absolventi Yoga Alliance, Fletcher® Pilates, BASI® Pilates etc.

Move On Pilates Academy® si Daanasana™ School of Yoga au onoarea de a aduce in fata voastra profesori de renume, precum Jeremie Perround (Prim Balerin Étoile la Opra din Lyon si cel mai tanar Profesor Formator Romana® Pilates din istorie), Daniele Navello (Profesor certificat Iyengar® Yoga chiar de catre familia Iyengar), Lisa Lapomarda si Katya Vasilenko, ambele detinand certificari PMA si manageri ai unor scoli de Pilates din Italia, Grecia si Rusia. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga va fi reprezentata prin Irene Zaarour.

Invitati:

-Julio D. Papi- o legenda internationala, cu o prezenta in peste 40 de tari, creatorul programului, structurii si imaginii conventiei internationale Yin si Yang, unul dintre cei mai complecsi presenteri internationali din intreaga lume. Sotia sa, rusoaica Anna Glushkova este fosta gimnasta, a inceput practica Pilates pentru a-si reabilita problemele de coloana vertebrala. Este licentiata in pedagogie Fletcher® Pilates Foundation, profesor certificat Intensiv si Avansat Intensiv, Yoga Alliance USA si co-fondator Daanasana™ School of Yoga si profesor la Move On Pilates Academy®.

Izabela Lacatus: “Laureata a Sportului Romanesc” de trei ori, “Cea mai buna sportiva” – la sporturile neolimpice, “Maestru Emerit al Sportului”, 14 medalii mondiale si alte 12 la diferite Campionate Europene si Cupe Mondiale, Master Trainer in diferite discipline si Profesor Certificat Full Pilates Studio si profesor in cadrul Move On. Alaturi de ei mai sunt si Sara Bucurescu, Ovidiu Atanasiu, Anna Maria Monica Tudor, Raluca Babaligea, Alina Grecu, Ioana Hudita, Alexandra Mindrut, Sorina Fredholm s.a.o

Scoala de Fitness MOVE ON instruieste antrenori, prin cursuri la cel mai inalt nivel de performanta. Unele dintre cele mai renumite nume din industria fitness-ului la nivel mondial, impreuna cu unii dintre cei mai renumiti instructori din Romania, formeaza echipe care pun cursantii direct pe linia de start catre o cariera de succes in fitness. MOVE ON introduce in mod continuu cele mai noi concepte, cele mai inovative abordari si cele mai distractive strategii. Detine exclusivitate pe cele mai noi programe in materie de Aerobic si Personal Training si drept exclusiv asupra conceptului de Schwinn Cycling, pe baza caruia se organizeaza cursuri certificate, workshop-uri si conventii cu sute de participanti.

Workshop-urile si cursurile MOVE ON sunt de scurta durata, dar acopera o perspectiva vasta. Cuprind inovatii in domeniul cercetarii stiintifice, actualizari, concepte fundamentale de fitness, antrenamente solicitante, energie pozitiva si recomandari de aur de la “cei mai buni”. Echipa care coordoneaza Scoala de Fitness MOVE ON este formata din unele dintre cele mai influente nume din lumea fitness-ului, oameni care au creat concepte revolutionare, laolalta cu instructori de top din toata Europa.

Informatii suplimentare, accesand www.move-on.ro