mascara

High Impact Mascara de la Clinique iti propune sa intampini primavara cu gene mai lungi si cu mai mult volum. Bucura-te de volum instant, alungire si o nuanta intensa de negru de la prima aplicare!

Mai mult decat atat, in perioada 24 februarie – 26 martie mascara ta preferata are un pret special in toate magazinele Douglas.

High Impact Mascara promite rezultate impresionante si de durata gratie polimerilor din formula care alungesc si separa genele. Instantaneu, privirea ta devine mai seducatoare iar genele vizibil mai lungi. In plus, pigmentii hipoalergici reduc sensibiltatea din jurul ochilor, produsul fiind destinat tuturor tipurilor de ten.

Scapa de grija genelor lipsite de volum! Periuta cu design specific imbraca genele intr-un strat intens de culoare acoperind chiar si cele mai mici gene de la radacina si pana la varf. Textura cremoasa a High Impact Mascara alungeste, separa si defineste genele pentru o privire intensa si de impact.

Mod de folosire: Periaza genele incepand de la baza pentru a le separa, alungi si a le oferi un strat bogat de volum. Daca iti doresti si mai mult volum, acorda timp mascarei sa se usuce inainte de a aplica un nou strat.
Sfat: Nu pompa peria in tub pentru a nu introduce aer care sa usuce produsul.

Pret recomandat: 69 RON (in perioada 24 februarie – 26 martie doar in magazinele Douglas)