Povestea Noastra

Povestea noastra e povestea unei echipe. Suntem o mana de fete (si un baiat!) care incearca sa faca lumea mai frumoasa. Scriem ca si cand am face un cadou. Scriem ca sa iti facem tie, cititoarea noastra, viata mai usoara, mai buna, mai vesela, mai interesanta.
Probabil ca tu o stii pe Andreea Raicu de la televizor. Probabil ii citesti textele pe care le scrie pe blog. Urmaresti ce scrie pe pagina ei de Facebook.
Noi o stim pe Andreea Raicu… colega noastra. Si pentru ca site-ul acesta nu ar fi existat fara ea, uite, iti spune ea povestea lui.

“In urma cu patru ani am simtit ca vreau sa daruiesc mai mult. Am simtit ca munca in televiziune nu imi era de ajuns. De aceea am vrut sa creez un spatiu in care sa impartasesc oamenilor lucrurile pe care le-am invatat de-a lungul timpului, in care am castigat expertiza, un spatiu in care sa vorbesc despre pasiunile mele care ar putea sa inspire oamenii.
Desi am crescut intr-o lume in care se pune foarte mult accent pe exterior, pe cat de bine arati, pe cat de frumos esti imbracat si pe cat de impecabil iti este machiajul, pe acea frumusetea pentru care echipe intregi de stilisti muncesc, in timp am inteles ca nu este vorba doar despre asta. Frumusetea nu e completa doar cu “un look perfect”.
Orele petrecute in saloane sau prin magazine nu ne ajuta decat la suprafata. Nu spun ca toate astea nu sunt importante, dar am realizat pe propria-mi piele ca fara un echilibru interior nu poti straluci.

Astfel, mi-am dorit sa creez o lume in care sa invatam sa traim frumos atat la exterior, cat si la interior. Am adunat o echipa de oameni minunati, pasionati, care impartasesc aceleasi valorile de viata, oameni care la randul lor traiesc frumos. Moda, frumusetea, stiul de viata sanatos, sport, nutritie au fost cele cateva puncte de plecare ale site-ului andreearaicu.ro
In timp, eu m-am schimbat, m-am redescoperit, am inteles cat de important este sa stii cine esti cu adevarat si ce rol important joaca munca de autocunostere. Si andreearaicu.ro s-a schimbat. A devenit o comunitate care inspira, care isi doreste sa dea curaj oamenilor sa traiesca in conformitate cu dorintele lor, nu dupa asteptarilor societatii, o comunitate in care oamenii pot invata cum se pot dezvolta intr-un mod autentic si cum pot avea viata pe care si-o doresc.

Azi, dupa cativa ani de schimbare, oameni necunoscuti sau apropiati, prieteni sau pur simplu colegi imi multumesc pentru ca le-am schimbat viata. NU, nu eu am facut-o, ci ei insisi. Eu doar le-am dat curajul sa simta si sa aleaga in functie de ceea ce isi dorea sufletul lor. Eu si andreeraicu.ro doar inspiram si dam curajul. Schimbarea o faceti voi, iar asta este cea mai mare rasplata pentru mine!”

Andreea