Tinuta purtata de Ducesa Kate

In timp ce Meghan si Printul Harry si-au rostit juramintele de iubire, o lume intreaga a fost cu ochii pe ei si pe invitatii de seama de la nunta regala. Cum era de asteptat, tinuta purtata de Ducesa Kate a fost remarcata de presa internationala.

Pentru ca nu a vrut sa straluceasca mai mult decat viitoarea ei cumnata in cel mai important moment al vietii ei, tinuta purtata de Ducesa Kate a fost eleganta, dar intr-o culoare care sa nu iasa foarte mult in evidenta. Sotia Printului William a purtat o tinuta galben deschis spre culoarea untului, semnata de Alexander McQueen.

Alexander McQueen este casa de moda care a semnat tinuta purtata de Ducesa Kate

Ducesa de Cambridge a ajutat domnisoarele de onoare care o insoteau pe Meghan Makle in timp ce mergea la altar, printre care se afla si fiica ei, Printesa Charlotte. Cumnata lui Harry a zambit publicului care s-a adunat in fata capelei St. George, din Windsor.

Tinuta purtata de Ducesa Kate contine si o palarie superba cu boruri largi, semnata Philip Treacy, si pantofi Jimmy Choo.

La fel ca si la nunta ei de anul trecut, Kate s-a asigurat ca va sta in umbra miresei si a optat tot pentru o creatie Alexander McQueen.

Familia Ducilor de Cambridge a avut un rol important la nunta Printului Harry

Printul George face si el parte din alaiul miresei, fiind paj, dar fratele sau, Louis, este mult prea mic pentru a participa la nunta regala.

Ducesa de Cambridge a stat langa Camilla, Ducesa de Cornwall, si Printul Charles in timpul ceremoniei religioase.

La fel ca mirele, Printul William a fost imbracat in uniforma militara si a fost cavalerul de onoare al fratelui sau.

Daca ti s-a parut interesant articolul cu tinuta purtata de Ducesa Kate la nunta regala, te poate interesa si: Vedete la nunta Printului Harry: topul celor mai aratosi invitati.

Foto: Facebook/Instagram