pe cine copiaza melania trump

Dupa ce a aparut la ceremonia de investire a sotului sau intr-un costum baby blue, format din rochie si bolero, semnat de designerul american Ralph Lauren, Prima Doamna a Americii a fost admirata pentru tinuta ei, dar a si fost comparata cu o alta sotie de presedinte, care a fost foarte iubita de poporul american. Afla pe cine copiaza Melania Trump la capitolul vestimentatie!

Daca e sa ne luam dupa ce a declarat sotia magnatului imobiliar in campania prezidentiala, ea isi doreste sa ii calce pe urme celei mai iconice dintre Primele Doamne ale Statelor Unite – Jackie Kennedy, scrie harpersbazaar.com. „Imi doresc sa fiu o Prima Doamna traditionala, la fel ca Betty Ford sau Jackie Kennedy. O sa il sprijin (pe Donald Trump) cu tot ce este nevoie“, a declarat ea.

Betty Ford sau Jackie Kennedy: pe cine copiaza Melania Trump?

Presa internationala a scris mult pe seama acestui subiect dupa ceremonia de investire din 20 ianuarie, cand Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea presedinte al SUA. Culoarea albastra din outfit-ul Melaniei a fost identica cu cea a costumului Oleg Cassini pe care Jacqueline Kennedy Onassis, sotia celui de-al 35-lea Presedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, care a avut un destin tragic, l-a purtat cu zeci de ani in urma. Ba mai mult, intreaga campanie de promovare a clanului Trump a dus cu gandul la Camelot, o metafora folosita dupa moartea lui JFK ca sa descrie perioada luminoasa in care sotul lui Jackie a fost cel mai puternic om din lume.

Tinutele celor doua Prime Doamne sunt aproape trase la indigo

Weekend-ul trecut, in timp ce sotia magnatului imobiliar mergea in compania sotului ei la proprietatea familiei Mar-a-Lago, din Palm Beach, presa internationala a constatat inca o data pe cine copiaza Melania Trump la capitolul vestimentatie si cu siguranta este vorba de Jackie Kennedy. In timp ce cobora din avion pe Aeroportul International Palm Beach, Prima Doamna a fost vazuta purtand o pereche de ochelari de soare statement, pantaloni albi largi si o camasa neagra, un outfit asemanator cu cel pe care l-a purtat Jackie Kennedy pe Aeroportul West Palm Beach in 1973.

Cei care critica politica dusa de actualul presedinte american nu o vad cu ochi buni pe sotia lui Donald Trump si sustin ca oricat ar incerca Melania sa fie la fel ca Jackie Kennedy, ea nu va reusi sa o egaleze decat in ceea ce priveste aspectul fizic si tinuta, dar nu la capitolul inteligenta si prezenta de spirit.

Acum, ca ai aflat pe cine copiaza Melania Trump la capitolul vestimentatie, citeste si: Cine e Melania Trump: drumul de la model la Prima Doamna a Americii.

Foto: Guliver/ Facebook/ Instagram