Melania Trump a fost operata

Stirea ca Melania Trump a fost operata la rinichi ieri, in cadrul Spitalului National Militar Walter Reed, care se afla chiar langa Washington, a tinut primele pagini ale publicatiilor internationale. Din fericire, nu a fost vorba de ceva grav, iar Prima Doamna va mai ramane doar cateva zile internata in spital pentru recuperare.

In varsta de 48 de ani, Melania Trump a fost operata pentru ca a avut probleme la rinichi de mai mult timp, la nivel benign, potrivit unui comunicat emis de Stehphanie Grisham, care este director de comunicare in echipa Primei Doamne.

Melania Trump a fost operata si se recupereaza in aceasta saptamana

„In aceasta dimineata, Prima Doamna a Americii, Melania Trump, a fost supusa unei proceduri de embolizare pentru tratarea unei afectiuni renale. Interventia chirurgicala a fost realizata cu succes si nu au aparut complicatii”, a spus purtatorul de cuvant. Si a adaugat: „Prima Doamna va ramane, cel mai probabil, internata pe parcursul saptamanii. Ea asteapta sa se recupereze complet, pentru a-si putea continua munca in interesul copiilor din lumea intreaga“.

Cat timp sotia sa a fost pe masa de operatie, Donald Trump a ramas la Casa Alba.

Prima Doamna a avut nevoie de ingrijiri medicale speciale

Dupa Nancy Reagan, sotia lui Ronald Reagan, care a trecut printr-o operatie de masectomie in anul 1987, dupa ce a fost depistata cu cancer la san, Melania Trump este Prima Doamna a SUA aflata in functie care trece printr-o operatie atat de grea, scrie CNN. Din fericire, sansele de reusita a interventiei sunt mari, chiar daca Melania a avut nevoie de ingrijiri medicale speciale in aceasta perioada.

Acum, ca ai aflat ca Melania Trump a fost operata la rinichi: cum a decurs interventia si cat va sta internata, te poate interesa si: Teorii conspirationale despre Melania Trump si controversele din jurul ei.

Foto: Facebook/Instagram