La fel ca in fiecare an, acest eveniment a strans laolalta ieri seara cele mai importante nume din Cetatea Filmului, dar si din industria de fashion si de divertisment. Gala Met 2018 este organizata de Institutul Costumelor din cadrul Metropolitan Museum of Arts din New York si a avut in acest an tematica „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination“.

Gala Met 2018

Articole vestimentare ce debordeaza de imaginatie si fantezie au putut fi admirate la Gala Met 2018, scrie Popsugar. Evenimentul este asemuit cu Gala de decernare a premiilor Oscar, iar motivul este evident: pe covorul rosu defileaza cele mai importante vedete si selectia celor care sunt invitati este facuta de una dintre cele mai influente femei din lume, Anna Wintour, editorul-sef al editiei americane a revistei Vogue.

Gazde au fost, la editia din acest an, si frumoasa Amal Clooney, Rihanna, care s-a costumat ca si Papa, dar si celebra Donatella Versace.

Un eveniment care s-a lasat asteptat

Anul acesta, Gala Met 2018 nu a mai avut loc in prima luni a lunii mai, cum s-a procedat in anii trecuti, ci de abia aseara, dar asteptarea, spun criticii de moda, a meritat.

Legatura dintre moda si religie a fost o sursa de inspiratie pentru celebritati, care au optat pentru tinute sofisticate si accesorii statement.

Lista de invitati la Gala Met 2018 a fost exclusivista, iar printre numele care au atras toate privirile se numara Blake Lively, Jennifer Lopez, Madonna, Rihanna, Rosie Huntington-Whiteley si Sarah Jessica Parker.

Dupa ce anul trecut au aparut mai multe selfie-uri controversate, cum e si cea cu Dakota Johnson care fuma in baie, in 2018 au fost interzise aceste imagini, dar nu toate vedetele au respectat aceasta regula.

Iata care au fost vedetele care au intors toate privirile la Gala Met 2018: