Kate versus Letizia

Este foarte frumoasa si stylish, chiar si cand nu este imbracata intr-o tinuta de gala. Nu are sange albastru si este cunoscuta in intreaga lume. Daca mi-ar pune cineva aceasta intrebare, primul meu gand s-ar indrepta catre Kate Middleton, insa Regina Letizia a Spaniei pare sa o egaleze si, spun gurile rele, chiar s-o intreaca in eleganta pe Ducesa de Cambridge. Kate versus Letizia: cine o sa fie pe primul loc la capitolul eleganta?

Audiencia a los medallistas y diplomas olímpicos y paralímpicos españoles participantes en los Juegos de Río de Janeiro 2016 | 28.09.2016 Sus Majestades los Reyes y Su Alteza Real la Infanta Doña Elena, presidenta de honor del Comité Paralímpico Español, les felicitaron personalmente por los éxitos conseguidos. Audience to the Spanish Olympian medalists and participants at the Olympic and Paralympic Games in Rio de Janeiro 2016 | 28.09.2016 Their Majesties and Her Royal Highness Infanta Elena, Honorary President of the Spanish Paralympic Committee, congratulated them personally for their Olympic successes. // #ReinadeEspaña #CasaRealDeEspaña #LetiziaReinaDeEspaña #ReinaLetizia #QueenLetizia #QueenLetiziaOfSpain #MonarquíaEspañola #CasaReal #SpanishRoyalFamily #FamiliaRealEspañola #TheSpanishRoyalFamily

A photo posted by Letizia, Queen of Spain (@letiziareinadeespana) on

Viaje a Nueva York para participar en la Reunión de Alto Nivel sobre Refugiados y Migrantes y en la Apertura del Debate General del 71º Período de Sesiones de la Asamblea General de Naciones Unidas | 19.09.2016 Encuentro con la Dra. Margaret Chan, Directora General de la OMS Visit to New York City to participate in the High Level Meeting on Refugees and Migrants and the opening of the General Debate of the 71st Session of the UN General Assembly | 19.09.2016 Meeting with DR. Margaret Chan, Director-General of @WorldHealthOrganization (WHO) // #UNGA71 #UNGA #ReinaLetizia #QueenLetizia #QueenLetiziaOfSpain #LetiziaReinaDeEspaña #CasaReal #MonarquíaEspañola #SpanishRoyalFamily #SpanishMonarchy #TheSpanishRoyalFamily

A photo posted by Letizia, Queen of Spain (@letiziareinadeespana) on

Inauguración de la temporada del @Teatro_Real | 15.09.2016 Sus Majestades los Reyes asistieron al estreno de la ópera “Otello”. Don Felipe y Doña Letizia presidieron la inauguración de la temporada 2016/2017 del Teatro Real, que comenzó con el estreno de la ópera “Otello”, un drama lírico en cuatro actos de Giuseppe Verdi (1813-1901) con libreto de Arrigo Boito, basado en la obra de teatro “Othello, or The Moor of Venice (1603)” de William Shakespeare. Tras recibir Don Felipe y Doña Letizia el saludo de los miembros del Patronato del Teatro Real, accedieron al Palco Real. Se interpretó a continuación el Himno Nacional, a cuyo término comenzó la representación. Al comienzo del segundo acto, los músicos brindaron a Su Majestad la Reina una canción de felicitación por su aniversario. Doña Letizia agradeció el detalle y el cariño de los asistentes. Opening of the play season of the Teatro Real | 15.09.2016 Their Majesties attended the premiere of the opera “Otello”. Don Felipe and Letizia presided over the opening of the 2016/2017 season of the Teatro Real, which began with the premiere of the opera “Otello”, a lyrical drama in four acts by Giuseppe Verdi (1813-1901) with a libretto by Arrigo Boito, based on the play “Othello, the Moor of Venice or (1603)” by William Shakespeare. After receiving Don Felipe and Letizia greeting members of the Board of the Royal Theatre, they accessed the Royal Box. It then played the national anthem, whose term began representation. At the beginning of the second act, the musicians gave to Her Majesty the Queen song of congratulations on your anniversary. Doña Letizia thanked for the detail and affection of the audience // #GalaTeatroReal1617 #OtelloTR #ReyesdeEspaña #ReyFelipeVI #KingFelipeVI #FelipeVI #FelipeVIReyDeEspaña #CasaRealDeEspaña #LetiziaReinaDeEspaña #ReinaLetizia #QueenLetizia #QueenLetiziaOfSpain #MonarquíaEspañola #CasaReal #SpanishRoyalFamily #FamiliaRealEspañola #TheSpanishRoyalFamily

A photo posted by Letizia, Queen of Spain (@letiziareinadeespana) on

Poarta fuste scurte si alte articole vestimentare care ies din tiparele familiei regale spaniole, a adoptat o tunsoare scurta, desi eticheta ii cere sa aiba parul lung si sa il prinda in coc, asculta rock si este des vazuta la concertele trupei The Killers. Kate versus Letizia: prima pare mult mai „cuminte“ in ceea ce priveste aparitiile publice.

Audiencia al Consejo Ejecutivo Nacional de la Asociación Española Contra el Cáncer (@AECC_es) | 09.09.2016 Su Majestad la Reina, presidenta de honor de la entidad, recibió al nuevo Consejo Ejecutivo Nacional de la AECC, que resultó elegido en la Asamblea General Extraordinaria del pasado 23 de junio. Audience to the National Executive Council of the Spanish Association Against Cancer (AECC) | 09.09.2016 Her Majesty the Queen, honorary president of the company, received the new National Executive Council of the AECC, which was elected at the Extraordinary General Assembly last June 23. // #ReinaLetizia #ReinaDeEspaña #QueenLetizia #QueenLetiziaOfSpain #LetiziaOrtiz #LetiziaOrtizRocasolano #ReinaConsorte #LetiziaReina #LetiziaReinaDeEspaña #CasaReal #CasaRealDeEspaña #CasaReal #MonarquíaEspañola #BorbónOrtiz #SpanishRoyalFamily #FamiliaRealEspañola #CasaRealEspañola #CasadeBorbón #SpanishMonarchy #TheSpanishRoyalFamily

A photo posted by Letizia, Queen of Spain (@letiziareinadeespana) on

Regina Letizia a Spaniei, in varsta de 44 de ani, nu este doar un chip frumos, care a trait povestea de basm pe care o visam cu toate, cand a reusit sa cucereasca un print, ci si o femeie puternica, care a reusit sa-si faca o cariera demna de invidiat in jurnalismul de televiziune.

Regina Letizia a Spaniei si ale tineretii valuri

Letizia Ortiz Rocasolano, sotia regelui Felipe VI, a fost prima femeie divortata consoarta de rege. Nu a fost primita cu mare bucurie de poporul spaniol, care a vazut-o cu ochi rai, din cauza ca a divortat de primul ei sot, dupa o casnicie care a durat doar un an. In plus, potrivit spuselor varului reginei, aceasta ar fi facut un avort, lucru vazut cu ochi rai intr-o tara majoritar catolica, si ar mai fi si pozat nud de la mijloc in sus.

letizia

La prima vedere, pare o femeie rece, distanta, poate si din cauza ca a fost prezentatoare de stiri, insa a reusit sa-i impresioneze pe toti cei care au vazut-o cu un chip transfigurat de durere la inmormantarea surorii ei mai mici. Cu toate acestea, nimeni nu poate sa nege ca este de o frumusete rapitoare. Kate versus Letizia: ambele pun mare pret pe felul in care arata si au trasaturi frumoase. In plus, desi sunt mame, au forme fizice de invidiat.

Letizia Ortiz Rocasolano, mama a doua copile frumoase, Infantele Leonor şi Sofia, pare ca adus o umbra de normalitate in institutia riguroasa a Familiei Regale Spaniole si este admirata pentru stilul elegant si, mai rar intalnit in mediul aristocrat, contemporan. Regina hipsterita, cum i se mai spune, este apreciata si pentru faptele ei de caritate, nu putine la numar, si pentru ca este gratioasa si naturala, fara a juca un rol, scrie elleuk.com. Drept dovada, intr-o aparitie publica, l-a rugat pe sotul ei, care o intrerupsese, sa o lase sa-si termine fraza. Kate versus Letizia: nu mi-o pot imagina pe Kate, care e cu 10 ani mai tanara, adica 34 de ani, facand acest lucru.

Kate versus Letizia: cele doua se vor intrece in cele mai frumoase tinute cand se vor intalni la primavara

Intrucat Regina Letizia a Spaniei si sotul ei sunt primii reprezentanti de vita nobila care vor vizita Marea Britanie dupa 30 de ani, primavara viitoare, se pare ca stuff-ul care se ocupa de vestimentatia Ducesei de Cambridge va avea parte de o mare provocare. Kate versus Letizia se va transforma intr-un duel al tinutelor elegante, al rochiilor si pieselor uimitoare semnate de designeri celebri. Nu pot sa nu ma intreb cine va castiga in confruntarea fashion Kate versus Letizia.

Kate versus Letiziavizita familiei regaleKate versus Letizia

„Letizia pare sa se simta comfortabil in orice ar purta, se poate imbraca formal fara probleme, dar stie si cum sa schimbe stilul si sa opteze pentru rochii din piele sau cum sa asorteze piesele clasice cu articole animal print. Cred ca ea si Kate au gusturi comune, dar Kate iese cu greu din tiparul clasic, pe cand Letizia este mult mai curajoasa“, spune Donna Wallace, fashion editor Elle UK.

Ambele incearca sa aduca un strop de normalitate etichetelor regale

Atat Ducesa de Cambridge, cat si Regina Letizia sunt apreciate pentru faptul ca incearca sa se coboare din fildesul castelului de gheata al aristocratiei catre inimile oamenilor de rand. De exemplu, Letizia si Felipe au fost vazuti deseori iesind in oras sau facand shopping in public. Kate si Will, de asemenea, n-au respectat, la randul lor, traditia regala si au permis fotografilor sa surprinda imagini cu botezul Printesei Charlotte.

Acto institucional de entrega del galardón “V de Vida” y de las “Ayudas a la investigación oncológica” de la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) | 22.09.2016 Su Majestad la Reina, presidenta de honor con carácter permanente de la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) y de la Fundación Científica de esta entidad, presidió este acto, celebrado en coincidencia con la jornada del Día Mundial de la Investigación en Cáncer. Award ceremony of the “V for Vida” and “Aid for Cancer Research” of the Spanish Association Against Cancer (AECC) | 22.09.2016 Her Majesty the Queen, chairwoman of honor permanently from the Spanish Association Against Cancer (AECC) and the Scientific Foundation of this entity, chaired this event, held to coincide with the day of the World Day for Cancer Research. // #InvestigarEsAvanzar #ReinaLetizia #QueenLetizia #QueenLetiziaOfSpain #LetiziaReinaDeEspaña #CasaReal #MonarquíaEspañola #SpanishRoyalFamily #SpanishMonarchy #TheSpanishRoyalFamily

A photo posted by Letizia, Queen of Spain (@letiziareinadeespana) on

Acum ca ai aflat ca urmeaza o confruntare Kate versus Letizia, iata cateva imagini cu Vizita familiei regale britanice in Canada. Imagini adorabile!

Foto: Guliver/ Instagram