Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Cele mai frumoase sprancene de vedete

Te intrebi cum de au celebritatile sprancene perfecte? Multe dintre ele, mai norocoase, le-au mostenit din familie, altele insa le ingrijesc ca la carte si astfel reusesc in timp sa le aduca la forma dorita. Iata mai multe imagini cu cele mai frumoase sprancene de vedete.

Daca e sa ne luam dupa look-ul vedetelor din ultima perioada sau dupa cum au defilat modelele pe catwalk in prezentarile de moda, nu ne e greu sa ne dam seama care sunt tendintele anului 2016 in materie de sprancene. Se poarta sprancenele groase, bogate, nedefinite, dar bine ingrijite, care pun in valoare feminitatea. Formele subtiri nu mai fac furori ca in anii trecuti, asa ca nu baga penseta mai mult decat trebuie in ele, scrie buzzfeed.com.

Cele mai frumoase sprancene de vedete

Multe celebritati sustin ca aplica in fiecare seara ulei de ricin ca sa aiba sprancene bogate, iar printre acestea se numara Cara Delevingne si Sofia Vergara. Ele fac parte din categoria celor care nu au nevoie neaparat sa se penseze, ci doar sa ingrijeasca sprancenele cu un gel pentru sprancene sau doar sa le scurteze. Altele recunosc ca machiajul le ajuta sa isi contureze sprancenele si sa acopere golurile. Pentru asta, poti folosi farduri speciale pentru sprancene, care se gasesc in magazinele de specialitate in diferite nuante, creioane sau alte produse speciale de make-up.

Pe lista cu cele mai frumoase sprancene de vedete se afla si staruri care si-au tatuat sprancenele, pentru ca fie nu le aveau destul de dese, fie vroiau sa obtina o anumita forma, iar acest lucru era imposibil doar lasandu-le sa creasca. Rihanna si Angelina Jolie si-au tatuat sprancenele si au facut acest lucru public, iar schimbarile aduse fizionomiei fetei sunt de-a dreptul remarcabile.

Rooney Mara

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15