Sandra Bullock a adoptat o fetita

Dupa ce luni bune s-a specultat pe seama unei eventuale adoptii, mai ales dupa ce informatii in acest sens au fost facute publice de catre publicatia RadarOnline, s-a aflat, in cele din urma oficial: Sandra Bullock a adoptat o fetita.

Actrita americana, care are deja un baiat in varsta de cinci ani, Louis, la randul lui adoptat, a confirmat informatia intr-un interviu acordat recent revistei People. Sandra Bullock a adoptat o fetita in varsta de trei ani si jumatate, pe care o cheama Laila, devenind astfel mama pentru a doua oara.

“M-am simtit ca intr-un program de protectie a martorilor”, s-a destainuit actrita in interviul din People, facand astfel referire la modul exagerat de discret in care a decurs intregul proces de adoptie. Sandra s-a temut ca statutul ei de vedeta i-ar putea periclita demersul.

Sandra Bullock a adoptat copilul crescut in casa ei

“Atunci cand o privesc pe Laila, in mintea mea nu exista niciun dubiu ca ea trebuia sa ajunga aici. Copilul potrivit a intrat in viaţa mea in momentul potrivit. Louis (foto dreapta) a fost varful de lance al acestui proces. Stiam ca ei ii era frica la inceput, dar am convins-o ca eu si Louis nu vom pleca nicaieri si ca nu o vom parasi niciodata”, a declarat vedeta americana pentru revista People. Fiica ei este originara din Louisiana, dar o buna perioada de timp a crescut in resedinta actritei.sandra bullock a adoptat anterior un baiat

In octombrie, site-ul radaronline.com anunta ca Sandra Bullock a adoptat o fetita. Procesul de adioptie nu era, insa, finalizat pe atunci, asa ca actrita a fost nevoita sa dezminta informatiile cu foarte multa precautie. Speculatia, care acum s-a dovedit adevarata, era alimentata si de mutarea destul de rapida a fotografului Bryan Randall – noul iubit al Sandrei – in resedinta acesteia. Totodata, lui Randall i s-a pus in vedere, inca de la inceputul relatiei, ca actrita este in cautarea unui sot alaturi de care sa isi creasca copiii.

Desi relatia Sandrei Bullock cu fotofraful Bryan Randall este oficiala din luna august, apropiati ai cuplului sustin ca acestia sunt impreuna de mai multe luni. Bryan Randal, 49 de ani, este un celebru fotograf de lifestyle si foat model profesionist. El a cunoscut-o pe Sandra Bullock, mai in varsta cu doi ani decat el, prin intermediul unor prieteni comuni.

Sandra Bullock a fost casatorita cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divortat in 2010, dupa o casnicie de cinci ani, in urma aparitiei in presa americana a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James.

Foto: Getty