Iubirea, acest sentiment profund, inaltator, minunat, leaga destine si exprima frumusetea esentei umane. Ar trebui sa o celebram in fiecare zi, dar uneori ne pierdem in detalii, task-uri, agitatie si uitam, care este, pana la urma, unul din cele mai importante lucruri in viata: sa iubim si, daca se poate, sa primim iubire! Iata cateva noutati beauty de sezon care ne-au cucerit la inceputul acestui an si care pot fi cadouri perfecte pentru Ziua Indragostitilor.

cadouri perfecte pentru Ziua Indragostitilor

Barbatii au multe dileme cand se apropie Valentine’s Day. Cred ca si noi avem, dar trebuie sa recunoastem ca suntem ceva mai bine organizate la capitolul shopping. Nu este o regula general valabila, mai exista si exceptii, insa destul de rar se intampla sa vad barbati care stau mai mult in magazine decat femeile.

Cum 14 februarie pica de abia marti, ai timp suficient ca in acest sfarsit de saptamana sa cauti cadoul perfect pentru iubitul tau, dar si sa ii sugerezi discret ce poate sa iti cumpere, ca sa nu se mai streseze la gandul ca nu te va surprinde in mod placut. Ti-am pregatit cateva noutati beauty de sezon, ca sa ai de unde sa te inspiri si astfel sa alegi cadouri perfecte pentru Ziua Indragostitilor!