sutien urban outfitters

Te intrebi ce se mai intampla in lumea misterioasa a lenjeriei? Noi iti facem un update: tendintele pun in evidenta spatele, seducator si sexy. Vei fi placut surprinsa sa afli ca secretul celor mai hot sutiene din dantela nu e la vedere si tocmai de aceea e extrem de provocator!

Sutiene din dantela: must have # 1!

Industria de lenjerie intima mizeaza pe dorintele femeilor de a avea o imagine extrem de seducatoare si deloc banala. Daca te intrebi ce pot aduce nou trendurile intr-o zona in care este destul de dificil sa dezvolti un design creativ si functional in acelasi timp, avem un raspuns surprinzator!

In cazul celor mai hot sutiene din dantela, focusul trece din partea din fata, de la cupe, direct catre spate! Fie ca vorbim de sisteme de prindere inovatoare, fie de detalii elaborate din materiale pretioase, spatele sutienului este acum vedeta piesei esentiale de lenjerie.

Spatele la vedere este un trend care face furori si in creatia vestimentara. Senzuala rochie cu spatele gol si decupaj dramatic, marca de stil a celebrei starlete din anii ’50, Vikki Dougan poreclita The Back, a devenit noua obsesie a cuceritoarelor moderne.

Sutien Urban Outfitters, 84 $, urbanoutfitters.com