Un imprimeu sofisticat

Asa cum va spuneam intr-un articol precedent numit “Imprimeul-sarpe”, snake-mania este una dintre tendintele cele mai indragite ale acestui sezon. In articolul pe care vi l-am amintit (daca nu l-ati citit inca il gasiti in sectiunea Tendinte de moda) va prezentam cateva dintre cele mai interesante tinute semnate de designeri importanti.

Astazi va propun cateva piese cu acest imprimeu indraznet pe care, daca le purtati in combinatii inspirate, va vor asigura o aparitie de efect. Nu e obligatoriu ca imprimeul sarpe sa fie extravagant, in doze mici si bine echilibrate, el poate reprezenta stropul de sofisticare de care are nevoie chiar si o tinuta clasica pentru a fi pusa in valoare.

Daca esti o fashion victim, alege pantaloni scurti. Chiar daca este iarna, ei au ramas in tendinte si se poarta peste dresuri opace, cu cizme inalte, botine sau bocanci.

Pentru birou, in cazul in care nu esti obligata sa respecti un dress-code strict, iti recomand in locul sacoului clasic, unul cu imprimeu-sarpe. Poarta-l la o tinuta simpla, in tonuri inchise, cu pantaloni, rochie I sau fusta creion.

Inlocuieste mica rochie neagra de cocktail cu una care are in partea de sus imprimeu-sarpe; arata sofisticat dar nu-si pierde sobrietatea. Neaparat, pune-ti tocuri cui.

Pentru o zi de weekend sau pentru o seara in oras, alege o mini-poseta cu imprimeu-sarpe, cu toarta lunga, pe care sa o poti purta atat pe umar cat si in stil postas.

O geanta de zi, mare, din piele de sarpe, este eleganta si moderna in acelasi timp si aduce un aer special chiar si unei tinute austere.

Accesoriile sunt foarte importante, iar o esarfa cu imprimeu-sarpe poate da o nota rafinata unei tinute corecte, dar banale.

Text: Radiana Bratu, Foto: Manole Sava