reguli de stil

Moda se schimba radical chiar sub ochii nostri, iar acesta este un lucru cat se poate de bun. Perioada de tranzitie prin care trece industria fashion lasa in urma tot mai multe din vechile valori. Afla ce reguli de stil poti incalca cu gratie!

Schimbarile care s-au petrecut abrupt si succesiv in ultimii ani in moda  transmit un mesaj destul de clar. Lucrurile se schimba. In cel fel se intampla asta si care va fi rezultatul nu par sa stie nici macar profesionistii. Dar stim ca ne aflam intr-o perioada de tranzitie in care nimic nu mai pare atat de dificil ca inainte. O perioada in care orice este permis. Ce presupune asta?

reguli de stil

In primul rand ca trebuie sa ne resetam sistemul de valori si, probabil pentru prima data, sa reanalizam pana si cele simple reguli de stil. Apoi sa vedem daca ele mai sunt, la urma urmei, niste reguli in adevaratul sens al cuvantului. Asadar, ce reguli de stil poti incalca? Cum trebui sa o faci?

Fii curajoasa! Afla ce reguli de stil poti sa incalci si cum sa o faci

Nu purta negru impreuna cu maro?

Desigur. Poate acum jumatate de deceniu regula asta inca statea in picioare. Desi eu, personal, nu am inteles niciodata de ce a fost o regula. In 2015, odata cu intrarea in mass market a controversatei combinatii cromatice ar trebuie sa ne fie tuturor destul de clar ca regula asta e in sertarul cu vechituri.

reguli de stil
Blazer Zara, 399 lei, zara.com.

Tinutele de seara pot fi compuse din ce iti doresti tu

Era dresscodeului a apus de ceava vreme, chiar daca organizatorii anumitor evenimente se straduiesc sa pastreze aparentele. Cand vina vorba de tinute de seara acestea pot insemna absolut orice. In anul de gratie 2015 esti libera sa optezi pentru clasica rochie de seara cu spatele gol purtata impreuna cu o pereche de pantofi cu toc stiletto sau pentru o rochie din material lejer, cu un aer usor casual, purtata impreuna cu o pereche de pantofi sport.

reguli de stil
Rochie Asos, 58 euro, asos.com.

Alege-ti tinuta in functie de culoarea tenului?

Daca ai tinut vreo data cont de acest lucru te rog uita de el. De ce? Pentru ca a fosta una dintre acele reguli de stil menite sa le impuna divelor sa arate ca niste tablouri manieriste fara cusur cu fiecare aparitie publica. Desigur, nu te va impiedica nimeni sa o respecti in continuare cu sfintenie, daca asta iti doresti. Dar daca ai probleme din cauza asta atunci cand pleci la shopping te poti simti libera sa o uiti.

reguli de stil
Poncho Mango, 399 lei, mango.com.

Daca iti place sa incalci regulile si iti doresti sa fii originala renunta la vechile obiceiuri si indreapta-ti atentia catre look-uri care iti vor garanta o aparitie WOW. Citeste despre modul inedit in care poti purta maleta sezonul acesta.

Foto: Guliver, asos.com, zara.com, mango.com.