O colectie masculina eco semnata Olah Gyarfas

Daca va gandeati ca eco-turismul e un subiect pentru care e greu sa faci lobby altfel dacat intr-un mod traditional – adica invitand oamenii la fata locului sa-i descopere farmecul si beneficiile – ei bine, Ivan Patzaichin impreuna cu designerul Olah Gyarfas si fotograful Tibi Clenci au adus natura in mediul citadin.

Chiar in seara aceasta se lanseaza colectia vestimentara masculina Patzaikin Spring-Summer 2012 care il are ca designer pe Olah Gyarfas, un proiect semnat de marele sportiv roman in colaborare cu arhitectul Teodor Frolu. Tibi Clenci semneaza conceptul si fotografiile campaniei vizuale ce insoteste colectia, iar unul dintre scopurile declarate ale acesteia este sustinerea proiectului Rowmania, lansat anul acesta.

Hainele au fost create pe baza elementelor si texturilor naturale iar sursa de inspiratie a designerului au fost chiar Ivan Patzaichin si universul sau. Proiectul Rowmania initiat de celebrul canotor isi propune sa promoveze ecoturismul, este prima miscare de descoperire si promovare a traseelor pe apele de la noi din tara, incurajeaza mestesugurile, traditiile si viata sociala a zonelor aflate in rezervatii naturale si propune  barca cu vasle drept “noua bicicleta” a apelor din preajma oraselor, din Delta sau din rezervatii.

In galeria foto, descoperiti piesele colectiei Patzaikin Spring-Summer 2012