5 piese inedite pentru Ziua Indragostitilor

Ce mesaje de iubire ar prefera fashionistele contemporane de Ziua Indragostitilor? Raspunsul la intrebarea care pune in dificultate chiar si specialistii in amor, ni-l dau brandurile romanesti: hainele si accesoriile cu inimi!

Daca inca nu ti-ai pregatit o tinuta speciala pentru seara de Valentine’s Day, inspira-te din portofoliul brandurilor extrem de indragite de pasionatele de moda autohtone.

Mesaje de iubire la vedere: hainele si accesoriile cu inimi creeaza dependenta!

Piesele cu inimi propuse de Kristina Dragomir, Murmur, Serendipity by Andreea Raicu, Malvenski si 3127bags creat de Oana Lazar pot deveni elementele de impact pentru un look dedicat iubirii. Partea buna e ca le poti purta si cu alte ocazii, pentru ca inimile nu se demodeaza niciodata.

1. Palarie Kristina Dragomir – piesa ideala pentru fashionistele indraznete. Forma sculpturala inspirata din clasica sapca de jocheu te e potrivita pentru tinute masculine sau simple, minimaliste.

2. Pandantiv Serendipity by Andreea Raicu – pasiunea femeilor pentru coliere fine cu pandantive pe care le purtam cel mai aproape de inima, nu poate fi egalata probabil de niciun alt accesoriu. Pandantivul cu inima este disponibil in 2 variante, din aur alb sau galben de 14 kt, in magazinul online shop.andreearaicu.ro.

3. Tricou Murmur Take Away – Ardor T-shirt este cel mai inspirat nume pentru o piesa care-ti merge direct la inima! Realizat dintr-un material natural si comod, tricoul creat de Andreea Badala este foarte usor de purtat in tinute casual-sic in tendinte.

4. Inel Malvenski – este cea mai romantica piesa din colectia lansata de Malvina Cservenschi. Poate fi purtat singur sau in combinatii cu mai multe inele suprapuse, dupa cum dicteaza noile trenduri din lumea bijuteriilor fashion.

5. Geanta 3127bags – este special creata de Oana Lazar pentru Valentine’s Day. In plus, designul inspirat de cartile postale vintage are puterea de a personaliza orice tinuta romantica.

Foto: Kristina Dragomir, shop.andreearaicu.ro, malvenski.com, murmurstore.com.