Trei moduri de a o purta

Garderoba domnilor ne imprumuta una dintre cele mai elegante piese: jacheta tuxedo. Este peste tot in acest sezon: la cocktailuri, la petreceri sofisticate cu dress code black tie, pe strada. Tocmai aceasta varietate de stiluri si moduri de a o purta ii da un statut special si o recomanda drept un obiect in care merita sa investesti.

Am ales jacheta tuxedo alba, cea mai dificila varianta a acestei piese dar si cea care, daca e purtata in combinatia potrivita, va produce o impresie cu adevarat puternica. V-o recomand cu trei rochii diferite, in functie de linia ultraeleganta sau casual a jachetei.

1. Tuxedo Debenhams: daca te gandesti sa porti ceva peste o rochie sofisticata, de seara, dar vrei ca tinuta sa ramana feminina, aceasta este piesa cea mai potrivita. Pasteaza ceva din rigoarea masculina, dar este foarte cambrata, asa ca iti va pune in valoare formele.

2. Tuxedo Topshop: este clasicul tuxedo masculin pe care, in mod traditional, il mixam cu o pereche de pantaloni. Pentru un look modern, ultraelegant si feminin, ti-l recomand in combinatie cu o rochie de cocktail senzuala. Contrastul dintre cele doua piese vestimentare are un efect puternic si rafinat.

3. Tuxedo Mango: pentru o zi in care vrei sa fii eleganta dar sa nu arati rigid, o rochie midi in combinatie cu aceasta piesa cu o linie casual iti vor da o alura stilata, de inspiratie british.

Text: Andreea Raicu