O colectie Montblanc dedicata printesei

Daca iubesti filmele lui Hitchcock nu ai cum sa fi ratat “Rear Window”, daca ti-a placut “Rear Window” nu ai cum sa n-o fi observat pe minunata Grace Kelly (devenita in 1956 Grace de Monaco in urma mariajului ei cu Rainer III, Print de Monaco). Ea apare in capodopera regizorului britanic de abia in minutul 22, dar aproape tot filmul poarta rochii somptuoase cu un aer atat de natural incat ai putea jura ca s-a nascut pentru a fi printesa. A fost iubita si coplesita de fani cu o multime de cadouri, dar tot acest rasfat s-a incheiat in momentul in care ea s-a casatorit cu printul Rainer. Acesta i-a interzis sa mai ofere autografe, sa faca fotografii sau sa mai existe in preajma ei aparate de inregistrari audio. Nimeni nu putea sa paraseasca camera in care era printesa inainte ca aceasta sa o faca. El dorea sa evite astfel orice intalnire a ei cu fanii.

In perioada in care a fost printesa, Grace a incercat sa ajute mai multe institutii artistice din Monaco si a creat Princess Grace Foundation pentru a sprijini mai multi artisti locali. Ea a planuit o petrecere in avans de Craciun pentru orfani si a facut Garden Club pentru a arata inca o data dragostea ei fata de flori. In timpul sarcinii ei cu Caroline (1956) ea a purtat o geanta speciala creata de casa Hermes. Se spune ca aceasta fusese realizata pentru a o ajuta pe Grace sa-si ascunda sarcina de blitul paparazzilor. Fotografiile in care ea purta geanta au devenit insa atat de celebre ca geanta se numeste astazi Kelly Bag.

Brandul Montblanc nu a ramas nici el indiferent la frumusetea actritei devenita printesa si i-a dedicat anul acesta o colectie care cuprinde ceasuri, bijuterii si obiecte de scris. Feminine si avand niste modele care nu se demodeaza niciodata, piesele din “Collection Princesse Grace of Monaco” inmagazineaza in ele o buna parte din stilul artistei. Bijuteriile au fost prezentate in cadrul unei petreceri fastuoase la Hotel de Paris unde a participat si familia regala. La eveniment au luat parte o multime de vedete printre care s-au numarat: Olivia Palermo, Elsa Pataky, Eva Herzigova, Natalie Imbruglia, Jerry Hall, Emmanuelle Beart si multe altele.

Text: Diana Marasoiu Foto: Image.net