Se lanseaza Exclusive Glamour Collection

Dupa ce brandul suedez ne-a delectat deja privirile si ne-a improspatat garderoba de primavara cu piesele de inspiratie retro din colectia Marni pentru H&M, acum a venit momentul sa ne surprinda prin creatii spectaculoase, ideale pentru o aparitie de gala, la evenimente exclusiviste. Pe 12 aprilie se lanseaza in magazine colectia limitata H&M Conscious 2012 – Exclusive Glamour, care cuprinde tinute extrem de apreciate de catre starurile internationale.

Vedetele au purtat deja pe covorul rosu la unele dintre cele mai importante evenimente din acest sezon cateva dintre piesele colectiei. Michelle Williams a ales pentru Gala Premiilor BAFTA un corset auriu discret si o fusta lunga, neagra. Kristin Davis a purtat rochia galben crud cu broderie la o petrecere Vanity Fair iar Amanda Seyfried a purtat costumul cu pantaloni scurti turcoaz la o premiera in Londra. Nu este de mirare ca initiativa lansata de H&M, si anume aceea de a creea haine eco-friendly, este imbratisata de vedetele din lumea filmului.

Linia H&M Conscious a fost creata in 2007, la cea de-a 60-a aniversare a brandului si sustine financiar diferite proiecte menite sa imbunatateasca calitatea vietii si a mediului inconjurator din tarile in care brandul este reprezentat. Piesele din selectia H&M Conscious 2012-Exclusive Glamour Collection sunt confectionate din materiale naturale, organice, precum bumbacul, canepa sau poliesterul reciclat, intr-o initiativa de responsabilizare sociala a industriei fashion pentru mediul inconjurator. Ca majoritatea colectiilor care poarta semnatura brandului, cu siguranta si H&M Conscious 2012-Exclusive Glamour Collection este asteptata cu nerabdare de catre iubitoarele modei. Piesele pretioase vor fi disponibile din 12 aprilie in magazinul H&M din Baneasa Shopping City, Bucuresti.

Text: Miruna Micsan, Foto: H&M.