Din fericire, colectiile designerilor pentru primavara 2016 propun tinute de nunta elegante, dar total neasteptate. Nu mai e vorba doar de alb si dantela! Descopera in continuare cele mai importante trenduri ce nu ar trebui sa lipseasca din ghidul miresei moderne.

ghidul miresei moderne
Ghidul miresei moderne in 2016

Ghidul miresei moderne: 7 idei

Pentru ca in prezent ideea de nunta a capatat noi valente, si modelele de rochii de mireasa s-au diversificat. Sunt la moda petrecerile sofisticate pe malul lacului, pe plaja, la piscina sau la garden party, in locul traditionalei nunti in restaurant. Daca stii sigur ca nu vrei sa porti o rochie clasica, urmareste selectia noastra numai buna de a completa ghidul miresei moderne.

Ghidul miresei moderne – Tips: Noile directii surprinzatoare din moda primaverii 2016 pot fi aplicate si acum, daca nu ti-am comandat deja rochia de mireasa la care visai in copilarie.

1. Rochii nude

Adio nuante de alb, exista un nou trend avantajos pentru orice tip de piele! Tonurile calde de bej, crem, nude-roze prind o noua viata cu ajutorul unor detalii super rafinate aplicate pe noile rochii de mireasa. Acestea sunt decorate cu pene, broderii sau cristale.

Foto: Monique L’Huillier Bridal primavara 2016/ Guliver.