Alege piese feminine care iti pun in evidenta atuurile

In aceasta luna, un nou brand romanesc, ATU Body Couture, ne prezinta o colectie de vara simpla si feminina, care se ghideaza dupa ideea ca moda poate spune o poveste: povestea ta personala, care iti scoate in evidenta atuurile si te detaseaza de grup! 

Chiar daca piata de moda din Romania este din ce in ce mai dezvoltata si unii designerii romani au cunoscut succesul international, nevoia unor colectii vestimentare smart casual, destinate garderobei de zi, s-a lasat indelung asteptata. Emilian Ciobanu, cel care se ocupa de partea de creatie a brandului ATU Body Couture, sustine admirabil aceasta idee, cu care trebuie sa recunosc, ma confrunt si eu deseori: “Consider ca femeia din Romania are nevoie de piese vestimentare simple, corect realizate, usor de asociat, si spun asta referindu-ma la deschiderea si entuziasmul pe care il au prietenele mele ori de cate ori viziteaza magazine cu branduri europene ce promoveaza un design simplu, conformist dar in acelasi timp inchegat, relaxat, curat, util”.

Descopera noul brand romanesc ATU Body Couture

Proiectul vestimentar ATU Body Couture este initiat de Emilian Ciobanu (care realizeaza rubrici de moda in mai multe publicatii de profil, dintre care doitreisi.ro si Creative4US) si Lacramioara Ilie. Numele noului brand ATU a venit din necesitate: “necesitatea unor vesminte, a unui atu care sa te faca sa te simti umana, calma, curata, un invelis care sa-ti ofere increde, sa te detaseze de grup”, declara Emilian. Ideea de a realiza obiecte vestimentare utile, naturale, purtabile, care urmeaza tendintele actuale si pun in valoare feminitatea pura a fost valorificata impecabil in prima colectie a noului brand romanesc.

Colectia de primavara-vara 2012 ATU Body Couture

Colectia este formata din 30 de piese si contine doua elemente principale care se intrepatund si se potenteaza reciproc: imprimeurile in nuante marine si tonurile calde de nude. Piesele printate sunt extrem de versatile si se pot combina intre ele, dar si cu alte elemente vestimentare cu croiala simpla, minimalista. Modelele in tonuri diafane de nude sunt realizate din mai multe straturi de materiale suprapuse, creand un joc subtil al transparentelor. Nu putem trece cu vederea atentia acordata detaliilor: materialele folosite sunt in mare parte naturale si chiar capsele care inchid hainele sunt biodegradabile, iar insertiile si accesorizarile sunt discrete, in ton cu linia curata si simpla a intregii colectii.

Colectia ATU Body Couture este disponibila in exclusivitate pe www.dress-a-porter.ro

Text: Miruna Micsan, Foto: ATU Body Couture.