cizme ugg

Poarta cizme UGG iarna aceasta indiferent de ce ar spune lumea despre ele. Da, sunt printre cele mai controversate subiecte din moda, dar asta nu trebuie sa te opreasca pentru ca moda se schimba si este important sa abordezi piesele care iti plac.

Cand vine vorba de cizme UGG nu cred ca am intalnit un subiect mai controversat si dispretuit, atat in moda, cat si in toata cultura mainstream. De la site-uri de satira la bloggeri si critici de moda nimeni nu a trecut prin ultimii ani fara sa critice cizmele australiene. Inclusiv eu, la un moment dat, le consideram ca facand parte din categoria marilor esecuri vestimentare.

cizme ugg
UGG Lodge, 240 euro, uggaustralia.eu.

Mi-am schimbat opinia simultan cu invazia de pantofi sport din moda ultimelor sezoane. Cred ca atunci am realizat ca suntem liberi sa purtam exact ce ne place. Suntem liberi sa purtam exact lucrurile in care ne simtim bine. Pentru ca, la sfarsitul zilei, asta e tot ce conteaza, nu-i asa?

Cum trebuie sa porti cizme UGG sezonul acesta:

1. UGG Abree Short – daca vrei sa fii confortabila oriunde

Trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori am vazut aceste cizme purtate pe timp de iarna in casa, dar, la urma urmei, si sandalele Birckenstock erau folosite in exact acelasi scop inainte sa ajunga in garderobele stilistilor si editorilor de moda. Abordeaza deci o pereche de cizme UGG oricand iti doresti sa fii confortabila.

cizme ugg
UGG Abree Short, 230 euro, uggaustralia.eu.

2. UGG Lodge – pentru evadarile la munte

Desigur, nu sunt niste cizme adecvate pentru drumetiile pe tern accidentat. Dar sunt mai mult decat perfecte daca planuiesti sa iti petreci weekendul intr-o pereche de blugi, un pulover gros si in compania prietenilor in jurul unui foc de tabara.

cizme ugg
UGG Lodge, 240 euro, uggaustralia.eu.

3. UGG Classic Cardy – pentru un look nomad de iarna

Personal, am considerat mereu look-ul nomad sau boho sic de iarna fiind mult mai ofertante decat variantele lor din sezonul cald. Poti apela la o pereche de cizme UGG pentru a-ti completa un look construit din jerseuri suprapuse, accente de blana falsa si poncho-uri supradimensionate din lana.

cizme ugg
UGG Classic Cardy, 150 euro, uggaustralia.eu.

In Romania poti gasi cizme UGG in reteaua magazinelor Collective.

Vrei sa incalci cateva reguli de stil? Acum poti face asta cu siguranta afland care sunt cele de domeniul trecutului.

Foto: uggaustralia.eu.