Ore pretioase

Pentru femeile care nu se pot decide daca sa poarte o bratara eleganta in locul ceasului atunci cand se pregatesc pentru un eveniment special, maestrii ceasornicari vin cu o idee extrem de stilata: ceasul-bijuterie.

Cadoul ideal pe care poate sa ti-l ofere cineva drag, nu este o geanta Chanel,  nici perechea de pantofi Louboutin sau rochia semnata de cel mai in voga designer. Un gest cu adevarat galant este sa acorzi ore nepretuite persoanei pe care o iubesti. Si cum poti impacheta cel mai bine acest mesaj daca nu intr-o cutie mica, pretioasa, in care sa descoperi un ceas deosebit?! Asta in afara de cazul in care nu ai langa tine un colectionar de arta. Pentru ca, trebuie sa recunosc, doar tabloul preferat mai poate sa-ti incante diminetile asa cum ar face-o un ceas glamour, o amintire pentru o viata.

Ceasul pretios este un accesoriu care te va acompania mereu si va puncta cu o nota de stil si rafinament intregul tau look. Exista momente in care nicio bijuterie (in afara de cele mostenite, desigur), nu se poate armoniza cu imaginea ta gratioasa dar puternica, asa cum trebuie sa fie o femeie contemporana. Alege un ceas bijuterie atunci cand porti un tuxedo la o petrecere eleganta sau cand mizezi pe un look de star, intr-o clasica rochie neagra. Asta nu inseamna ca trebuie sa te desparti de ceasul tau special atunci cand iti faci aparitia la birou, intr-un deux-pieces croit impecabil sau pe partia de ski, in vacanta mult visata.

Asa cum scriitori sau pictori celebri s-au inspirat din universul construit in jurul ceasurilor si a orei exacte, maestrii ceasornicari isi dovedesc talentul lor in domeniu. Create pentru branduri elvetiene cu traditie sau pentru nume noi si extravagante din industria de profil, unele dintre cele mai pretioase modelele de ceasuri te asteapta sa le descoperi si sa le porti la mana!

Text: Miruna Micsan, Foto: Cellini, Oxette, Toy Watch