Acum si in Romania

Una dintre tendintele ultimilor ani este aducerea in moda a unor elemente si simboluri spirituale si integrarea lor in piese vestimentare sau bijuterii. Nu este doar o atitudine comerciala, trendul reflecta preocuparea din ce in ce mai puternica pentru evolutia spirituala, in acord cu natura si energia acesteia.

De curand au ajuns in Romania, la parfumeria Createur 5 D’emotion bratarile artisteiCatherine Michiels ce au facut furori in lumea celebritatilor. Printre numele cunoscute care poarta aceste bijuterii speciale se numara Uma Thurman, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Julia Roberts, Sanda Bulock, Sharone Stone, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Orlando Bloom, Brad Pitt, Lenny Kravitz, Johnny Depp.

Ce au special bratarile Catherinei

Artista de origine belgiana, care a studiat la Arts et Metiers Institute din Bruxelles, pasionata de geodezie si maestru Reiki, a inbinat in bijuteriile pe care le face cunostintele sale in privinta simbolisticii pietrelor pretioase si semipretioase cu talentul de designer. Ca urmare, bratarile ei au atras atentia vedetelor de la Hollywood si au ajuns repede cele mai purtate accesorii spirituale din Cetatea Filmului.

Fiecare piesa este gandita special, are un scop si un mesaj amintindu-i purtatorului de lucrurile cu adevarat importante in viata. In Romania, la parfumeria Createur 5 D’emotion, poti gasi deocamdata colectia Soul Cast ce include bratari cu snur de matase si pietre pretioase sau semipretioase. Poti purta o bratara sau, asemenea celor mai multe dintre vedete, mai multe alaturate.

Foto: Createur 5 D’Emotion