Colectia de toamna 2012-2013 la Bucuresti

NESCAFE Dolce Gusto a adus la Bucuresti colectia de toamna-iarna 2012/2013 a designerului spaniol Agatha Ruiz de la Prada. Celebrul designer a venit in Romania special pentru aceasta prezentare.

Show-ul care a avut loc la World Trade Plaza a fost admirat de numeroase vedete dintre care Dana Rogoz si Andreea Esca. Este a doua oara cand Agatha Ruiz de la Prada isi lanseaza o colectie in Romania. Cu trei ani si jumatate in urma, designerul a prezentat, tot la World Trade Plaza, colectia Incredible Nice primavara-vara 2009.

Cea mai recenta colectie pentru toamna-iarna 2012-2013 este realizata in acelasi stil exuberant cu care designerul spaniol ne-a obisnuit. Colectia creata de Agatha Ruiz de la Prada debordeaza de culoare si este ideala pentru persoanele noncomformiste care prefera nuantele puternice sau combinatiile cromatice inedite. Modelele geometrice voluminoase mixate cu piese cu o croiala liniara creeaza perceptia unor siluete dinamice, in continua miscare.

Agatha Ruiz de la Prada a intrat in lumea modei in 1981, cand a prezentat prima sa colectie vestimentara feminina la Madrid. Astazi, colectiile ei revin mereu pe podiumurile de moda din Spania, Franta, Italia, Columbia, Polonia, Grecia, Statele Unite, Mexic si multe alte tari. In cei 31 de ani de cariera in moda, designerul si-a construit un stil inconfundabil, iar semnatura sa caracterizata printr-o explozie de culoare poate fi gasita atat pe piese vestimentare cat si pe obiecte de mobilier, papetarie, cosmetice, lenjerie, jucarii, genti de calatorie sau carti. Cea mai recenta colaborare in domeniul designului de obiect este cea cu NESCAFE Dolce Gusto, pentru care renumita creatoare de moda Agatha Ruiz de la Prada a reinterpretat design-ul aparatului NESCAFE Dolce Gusto Piccolo, propunand doua modele vesele, ingenioase si pline de culoare.

Text: Miruna Micsan