Accentele care transforma tinuta

Imi plac la nebunie accesoriile. Mi se par mai interesante decat multe piese vestimentare. Pe langa toate acestea, mai exista un detaliu important al acestei toamne: accentele de culoare aplicate unor tinute negre sau in tonuri neutre precum griul, bejul, cremul, negrul, nuantele de pamant. Acestea sunt cel mai simplu de realizat cu ajutorul accesoriilor: pantofi, dresuri, palarii, genti.

Este si mult mai practic, in cazul in care nu ai un buget care sa te ajute sa-ti schimbi complet sau sa-ti imbunatatesti semnificativ garderoba. Te poti folosi cu succes de accesoriile sezoanelor trecute, cu cat mai colorate cu atat mai bine, pentru a aduce in conformitate cu directiile modei din acest sezon piese vestimentare mai vechi, clasice, sau pe care erai obisnuita sa le porti in alte combinatii. Inspira-te din tinutele constuite de designeri pentru a-ti face propriile combinatii, folosind culoarea exact acolo unde e mai putin asteptata!

Ce combinatii mi-au placut in mod special:

1. Dresurile colorate, opace, cum sunt cele propuse de Fendi impreuna cu pantofi in alta culoare, sau ciorapii aurii de pe catwalk-ul Jean Paul Gaultier pentru ca transforma complet o tinuta.

2. Borseta roz Dolce&Gabanna fiindca da candoare unei tinute femme fatale.

3. Geanta Louis Vuitton in tandem cu detaliul de aceeasi culoare de pe chipiu; impreuna dau intregii tinute exact atata culoare cata are nevoie pentru a se face remarcat, cu discretie insa.

4. Gentile colorate Etro si Emporio Armani deoarece sunt neasteptate in outfiturile respective.

Text: Radiana Bratu, Fotografii: Guliver