Cei mai hot britanici si noul look dandy

Stil masculin condimentat cu o doza de nonsalanta britanica – acestea sunt noile repere fashion ale dandy-ului contemporan. La London Fashion Week 2014 si-au dat intalnire cei mai hot barbati ai momentului. 

Cea mai buna idee de a atenua melancolia de inceput de an e sa privim scena modei internationale. London Fashion Week a debutat zilele trecute cu  colectile de toamna-iarna 2014 pentru barbati. Din audienta show-urilor Alexander McQueen, Christopher Kane, Paul Smith, Tom Ford, Burberry Prorsum si Pringle of Scotland nu au lipsit cei mai hot barbati.

Stil masculin made in England: noii idoli fashion

Modele ca David Gandy si Oliver Cheshire, raperii Wretch 32 si Tinie Tempah, alaturi de mostenitorul Jack Guinness, artistul Mark Ronson, actorul Luke Evans si violonistul Charlie Siem sunt promotorii noului dandism. Au profesii boeme, frang inimile fashionistelor pursange si, mai mult decat atat, inspira colectiile designerilor importanti.

Tips: cei care vor sa adopte un stil masculin elegant, in ton cu trendurile 2014, trebuie sa aiba abilitatea de a integra piesele cu croiala clasica si in tinutele de zi. Sa nu renunte la culoare in vestimentatie si la accesorii precum batista din matase si cravata de o latime medie (da, a trecut moda cravatei slim). In plus, trebuie sa acorde o mare importanta incaltamintei de calitate (celebrul model brogues).

Foto: Guliver.