Premiile Oscar 2017 nu au fost la fel de savuroase ca editiile precedente, dar asta nu inseamna ca au fost lipsite de surprize si aparitii impecabile ale starurilor de la Hollywood pe covorul rosu. Pe langa nominalizatii favoriti pentru pozitia de Cel mai bun rol principal masculin, Cel mai bun rol principal feminin sau Best picture iti atrag atentia si cele mai frumoase si stylish cupluri.

premiile oscar 2017

A fost noapte mai mult decat plina la Premiile Oscar 2017. Emma Stone a luat premiul pentru Cea mai buna actrita intr-un rol principal, iar, dupa cateva secunde de faima, La La Land a trebuit sa se confrunte cu o incurcatura de proportii si sa paseze premiul pentru Cel mai bun film catre Moonlight.

Dar o fashionista adevarata va urmari mereu aparitiile de pe covorul rosu inaintea nominalizarilor si discursurilor emotionate tinute cu statuieta aurita in brate. Iata care au fost cele mai interesante aparitii ale serii pentru tine si din care ai o multime de lucruri de invatat despre cum sa arati bine la un eveniment de gala alaturi de sotul sau iubitul tau.

Nicole Kidman si Keith Urban au fost ravasitori, ca de obicei, intrecuti poate cu putin de cuplul format din Alex Greenwald si Brie Larson. Iti mai atrag atentia Jessica Beil si Justin Timberlake si, desigur, Trudy Styler alaturi de Sting.

Premiile Oscar 2017: urmareste aparitiile celor mai stylish cupluri si fura cateva idei pentru cum sa arati impecabil alaturi de partenerul tau