Pentru cei care participia an de an la Premiile Oscar, distractie incepe cu adevarat abia dupa decernarea premiilor, la petrecerea Vanity Fair. Iata ce au purtat cele mai stylish dive la una dintre cele mai selecte petreceri din lume, la care au luat au fost prezente personalitati din toate domeniile, de la moda si film pana la politica si afaceri.

petrecerea Vanity Fair

Intr-o locatie selecta din Beverly Hills, o multime de personalitati de la Hollywood, Silicon Valley si din politica, muzica si moda s-au intersectat la cea mai tare petrecere preilejuita de premiile Oscar. Cea organizata in fiecare an cu prilejul fiecarei editii de catre renumita revista Vanity Fair.

Petrecerea de anul acesta ne-a aratat ca galbenul este the new black, texturile metalizate sunt mai in voga decat au fost sneakersii in ultimii ani si chiar daca esti insarcinata asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti alegi o rochie de seara impecabila, care sa iti vina ca turnata.

Petrecerea Vanity Fair ne-a delectatcu niste aparitii ale divelor de la Hollywood mult mai stilate si mai atent alese decat cele de pe covorul rosu de la Premiile Oscar

Urmareste-le pe cele mai stilate dive de la Hollywood la petrecerea Vanity Fair si fura una sau doua idei pentru urmatorul eveniment sofisticat la care vei lua parte.