Printurile sunt nemuritoare si, dupa ultimele sezoane, chiar stii ca te vei putea baza pe ele mereu. Cu toate astea, modelele pe care le ai la dispozitie se schimba de la colectie la colectie, iar printul tau preferat din primavara s-ar putea sa nu mai fie de gasit luna asta, pentru garderoba de vara. Ti-am pregatit o selectie de pantaloni scurti cu imprimeuri incredibil de fresh, pe care ii poti gasi chiar acum pe rafturile magazinelor. Iata cum arata garderoba ta de vis cand vine vorba de cele mai tare shorturi ale sezonului.

pantaloni scurti cu imprimeuri

Cand iti alegi imprimeurile, tine cont de cateva reguli simple. Opteaza mereu pentru materiale cu cadere usoara si increde-te in efectul pe care il au imprimeurile tropicale viu colorate. Pe langa asta, trebuie sa mai stii ca cele mai tari carouri ale sezonului sunt cele de tip gingham, iar dungile clasice sunt la fel de cool ca pana acum.

Vara asta adauga o pereche de pantaloni scurti cu imprimeuri in garderoba ta si anima-ti orice tinuta de party, de strada sau de plaja.