Moda internationala este mai dinamica si mai vie ca niciodata. De aceea este importanta sa tii pasul cu ea mai alert ca niciodata. London Fashion Week este in plina desfasurare. Colectiile de toamna/iarna 2017 aduc cu ele o noua viziune asupra modei, iar dintre ele atrage atentia show-ul Versus Versace. Iata de ce:

london fashion week

Era printeselor s-a sfarsit. Nu mai incape indoiala. Vremea rochiilor romantice de basm, care te purtau inapoi in anii copilariei a trecut. Nu este doar unfashionable sa ramai blocata in aceasta perioada, dar si extrem de toxic pentru personalitatea ta. De aceea poti contrabalansa totul abordand un look de diva rea.

Ultima prezentare de moda a casei Versus Versace de la London Fashion Week iti arata ca este la moda sa fii o bad girl, nonsalanta si eclectica.

Despre asta a fost showul de toamna/iarna 2017 a casei de moda Versus Versace de la London Fashion Week. Influentele grunge, punk si rock’n’roll din colectie, puse in evidenta in principal de surorile Bella si Gigi Hadid, sunt o lectie cool de stil si iti arata ca poti sa arati ca o fashionista aroganta, stylish si moderna si sa intorci in continuare toate privirile in urma ta.

Si chiar daca este vorba despre o colectie de toamna/iarna afla ca toate aceste lucruri sunt valabile si pentru sezonul care urmeaza. Deci nu iti fie teama sa fii cat mai originala si sa indraznesti mereu sa incerci lucruri noi.