designeri de succes

H&M a anuntat ca seria colaborarilor cu designeri de succes se extinde in toamna asta cu Kenzo. Te invitam sa descoperi secretele celebrului brand si creatiile exuberante realizate sub indrumarea directorilor de creatie Humberto Leon si Carol Lim!

Inspiratia din natura si multiculturalismul, cele doua repere esentiale ale casei Kenzo, au fost introduse in moda inca din anii 1970 de catre fondatorul brandului, Kenzo TakadaAceste repere care fac parte din ADN-ul brandului au fost reinterpretate modern pentru celebritati si noua generatie de trendsetteri de catre Humberto Leon si Carol Lim, cei doi designeri de succes ai casei.

designeri de succes kenzo

Celebritatile prefera Kenzo

tinute formale michelle obama
Michelle Obama
vedetele poarta kenzo
Beyonce, Solange Knowles, Rihanna

Imprimeuri indraznete & culori vibrante: ADN-ul Kenzo

Japonezul Kenzo Takada a deschis primul magazin Kenzo in Paris, in anii ’70, principala sa sursa de inspiratie fiind jungla si peisajele luxuriante. La inceputul anilor ’90, LVMH a achizitionat casa de moda Kenzo iar acesta a ramas director de creatie pana in 1999, cand si-a anuntat retragerea. In 2011, concernul de lux LVMH a decis ca brand-ul are nevoie de o revigorare. Era nevoie de o noua echipa de design care sa transmita un mesaj fresh pentru consumatorii de moda contemporani, tineri si dinamici, care se inspira din fotografiile vedetelor, de pe blogurile de street style si de pe retelele de socializare.

designeri de succes
Colectia Kenzo toamna 2016

Designeri de succes: Humberto Leon si Carol Lim

Cei doi designeri de succes ai casei Kenzo sunt cei care au construit Opening Ceremony, un concept-store care s-a transformat de-a lungul timpului intr-un lant de magazine in cele mai cosmopolite orase ale lumii. Leon si Lim sunt de fapt niste adevarati cool hunters, mereu in cautare de branduri inedite pe care le vand in magazinele lor. In plus, ei sunt cei care au dat startul parteneriatelor inedite dintre brandurile de lux si cele de masa. Asa s-au nascut colaborarile dintre Opening Ceremony si Rodarte sau Levi’s, plus cele dintre Kenzo si Vans.

Acum a venit timpul celei mai provocatoare colaborari: colectia Kenzo X H&M va fi disponibila in magazine din 3 noiembrie! Aceasta o va egala oare pe cea realizata de Balmain X H&M care a batut recordul de vanzari din toate timpurile? Ramane de vazut ce ne aduce toamna asta.

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver.