Meseria pe care o practici se dovedeste a fi obositoare si foarte solicitanta, mai ales cand esti mereu pe drumuri, iar pregatirea bagajelor poate fi un adevarat cosmar. Asadar, iti vin in ajutor cu cinci trucuri de stil care te vor scoate din impas atunci cand nu stii ce sa iti pui in bagaj si cum sa te imbraci intr-o calatorie de afaceri.

Cum sa te imbraci intr-o calatorie de afaceri

Inainte sa incepi a-ti pregati bagajul pentru calatoria pe care o ai in plan, trebuie sa fii foarte bine organizata si sa stii cu exactitate ce piese vestimentare iti vei lua cu tine, astfel incat tinutele tale sa fie adaptate evenimentelor, dar in acelasi timp sa fie unele cool si stylish.

Probabil vei avea nevoie de piese office, cum ar fi costumul din doua piese, dar si piese basic, versatile, pe care le poti purta atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara.

PONT: Pentru a schimba aspectul fiecarei tinute, te poti juca cu piesele basic, dar si cu accesorii, cum ar fi: cercei supradimensionati sau fini, eleganti, inele mari cu pietre semipretioase sau coliere statement. Vei fi uimita de cat de mult poate schimba un accesoriu tinuta ta de zi sau de seara.

Cum sa te imbraci intr-o calatorie de afaceri: alege costumul office din doua piese, tricourile basic, pentru tinute casual, blugii vintage cu talie inalta si nelipsitii pantofi cu toc mediu.